– Å herregud! Er det sant?

Klippet av en gråtende Heidi Weng er sett nesten 500.000 ganger på Facebook. Hverken hun eller Marit Bjørgen liker å se seg selv på TV.

Heidi Weng

– Jeg blir rørt igjen, og begynner å sippe med en gang jeg ser klippet med Marit, sier Heidi Weng.

Foto: Morten Stenberg

Marit Bjørgen

Marit Bjørgen ser Sportsrevyen.

Foto: Morten Stenberg

Mandag viser NRK Tour-heltene Marit Bjørgen og Heidi Weng søndagens Sportsrevyen, i avgangshallen på flyplassen i München. Der ser de seg selv gråte etter utmattelsen i Tour de Ski-avslutningen.

– Huff, jeg liker ikke å se meg selv på TV. Det er nesten litt pinlig, sier Bjørgen når hun ser seiersintervjuet med seg selv.

Ser mellom hendene

Så ser hun bort når jenta på TV gråter. Men Rognes-jenta klarte imidlertid ikke å dy seg, og så resten av reportasjen med hodet godt gjemt mellom hendene. Joda, både hun og Heidi Weng tørket en tåre da de så det om igjen.

Heidi Weng

Heidi Weng følger spent med på NRKs Sportsrevy-sending.

Foto: Morten Stenberg

– Jeg blir rørt igjen, og begynner å sippe med en gang jeg ser klippet med Marit, sier Weng.

Når NRK forteller at klippet med Weng er sett nesten 500.000 ganger på Facebook, tar hun seg til hodet.

– Å herregud! Er det sant?

Siste nytt

 • Johansen og Fulham klare for PL

  Fulham sikret plassen i Premier League, etter 2–1 seier i playoff-finalen mot Brentford. Kampen gikk til ekstraomganger, og det var ikke før i slutten av første ekstraomgang at Fulham fant nettmaskene.

  Joe Bryan måket til på frispark og satte inn 1–0, og fem minutter før ordinær tid satt Bryan sin andre scoring for kvelden. Brentford fikk en redusering på overtid, men den kom i seneste laget. Dermed sikret Fulham opprykket som er verdt milliarder.

  Brentford, som ikke har vært i den øverste divisjonen siden 1947, må ta til takke med nok en sesong i Championship. Stefan Johansen satt på benken hele kampen for Fulham.

  Championship Play-Off Final - Brentford v Fulham
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Manchester City signerer ving

  Manchester City har signert den 20 år gamle vingen Ferran Torres fra Valencia. Spanjolen har signert en femårskontrakt med Manchester-klubben.

  – Jeg er så glad for å slutte meg til City. Alle ønsker å spille for angrepslag, og Manchester City er et av de mest offensive lag i verden, sier han til klubbens nettsted.

  Ferran Torres
  Foto: Jose Jordan / AFP
 • Wigan-anke avslått, blir nedrykk

  Den engelske fotballklubben Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist.

  Wigan ville på sine sportslige resultater ha berget plassen i mesterskapsserien med klar margin, men klubben ble idømt 12 minuspoeng etter å ha blitt satt under administrasjon i begynnelsen av juni da de nye eierne fra Hongkong medga at de ikke greide å overholde klubbens økonomiske forpliktelser.

  Uten straffen ville Wigan endt på 13.-plass, men med straffen havnet klubben nest sist og rykker ned i League One. (NTB)

  Britain Soccer Wigan Finances
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal