– «Hvordan lot vi dette skje?»

De åpnet årets mesterliga med et smell da AC Milan-spiller Fikayo Tomori scoret selvmål på Anfield allerede etter ti minutter.

Men det ble med det ene målet for Liverpool til tross for et massivt press det første kvarteret.

I stedet kom en voldsom kalddusj i andre enden. På bare to minutter like før pause hadde Ante Rebic og Brahim Diaz snudd kampen.

Liverpool-forsvarer Andy Robertson forklarer de to baklengsmålene med at de rett og slett ble for slurvete.

– Vi stoppet å gjøre de tingene vi gjorde bra. Vi lot dem komme tilbake i kampen og gikk inn til pause og tenkte «hvordan lot vi dette skje?–, sier han til BT Sports, ifølge BBC.

For etter hvilen startet den lange jobben med å snu kampen for Liverpool. Det klarte de rødkledde. Mohamed Salah sørget for en drømmeåpning på den andre omgangen med scoring etter 49 minutter.

Så, drøyt 20 minutter før slutt, sørget Jordan Henderson for at snuperasjonen og 3-2 var et fakum. Det brøt ut jubelscener og de varte kampen ut.

Robertson trekker frem en klar lærdom av onsdagens kamp:

– Når du spiller i en slik turneringen, så er det mot gode lag. Vi må bli smartere. Det var tøft, men vi klarte å komme ut til andre omgang, spille vår fotball og nyte det igjen, sier han.

Tre poeng i mesterligaåpningen tar Liverpool til topps i gruppe B. Atletico Madrid og Porto spilte 0-0 i kveld og følger på plassene bak. AC Milan ligger sist.

Siste nytt

 • Hovland faller på lista

  Viktor Hovland faller noen hakk på resultatlista etter fredagens runde i PGA-turneringen i golf i Las Vegas. Han er sju slag bak teten, melder NTB.

  Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen. Da fikk han sju birdier og unngikk å spille kostbare bogeyer. Fredag gikk han i alt fire slag under par.

  GQiKqOpMAVU
  Foto: Alex Goodlett / AFP
 • Koronatrøbbel i Tottenham

  Tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot Newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge NTB. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder om Tottenhams smitteutbrudd. Det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder.

  London-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager Nuno Espírito Santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til Newcastle-oppgjøret.

  – Etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. Vi har problemer, men jeg vil ikke si n

 • Gulbrandsen med superinnhopp

  Fredrik Gulbrandsen var sentral da Istanbul Basaksehir senket byrival Besiktas 3-2 i tyrkisk toppfotball, melder NTB. Som innbytter gjorde han mål og la opp til et annet. Gulbrandsen entret gressmatta med et snaut kvarter igjen på klokka, og ni minutter senere hadde han vært nest sist og deretter sist på ballen ved hjemmelagets to siste scoringer.

  Fredrik Gulbrandsen
  Foto: OZAN KOSE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal