Siste nytt

 • Liverpool slapp med skrekken

  Liverpool gikk på poengtap hjemme på Anfield for første gang siden 1-1 mot Leicester i januar 2019. Det ble 1-1 i oppgjøret mot Burnley i dag og, men det ligamestrene var nære tap. Helt på tampen av kampen banket innbytter Johann Gudmundsson ballen i tverrligger, men hjemmelaget slapp med skrekken. Det var Liverpool som tok ledelsen gjennom en heading fra venstreback Andy Robertson i første omgang, før Jay Rodriguez utlignet med et godt skudd i andreomgang.

  Liverpool v Burnley
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Hamilton best i formel 1-kvalik

  Lewis Hamilton sikra seg beste startspor i formel 1-løpet i Austerrike søndag. I dagens kvalifisering var han 1,216 sekund betre enn Max Verstappen. Det var Hamiltons 89. pole position i eit VM-løp.

  Det var tungt regnver og vanskelege tilhøve i Spielberg, og to av treningsrundane før kvalifiseringa blei avlyste.

  Løpet er det andre i den avkorta VM-sesongen, og går på same bane som sesongopninga førre helg.

  Lewis Hamilton i regnvær
  Foto: Joe Klamar / AFP
 • Årets første seier for RBK

  Det ble en komfortabel seier for Rosenborg i oppgjøret mot Lyn. Marit Clausen sendte trønderne i føringen med to scoringer, før lagvenninne Julie Blakstad ikke ville være noe dårlige og scoret de to neste. Emma Stølen Godø reduserte for Lyn, men det ble med den ene scoringen. Dermed tok RBK sesongens første trepoenger med en solid 4-1 seier.

  Julie Blakstad
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal