NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Hopp til innhold

Siste nytt

  • Xabi Alonso blir værende i Leverkusen

    Xabi Alonso skal ha vært ønsket av flere storklubber etter en briljant sesong med Leverkusen. Spanjolen har likevel valgt å fortsette som hovedtrener i klubben.

    Alonso opplyste selv om avgjørelsen på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

    – Det har vært en sesong med mange spekulasjoner angående framtiden min. Det har vært travelt, og jeg ønsket å bruke landslagspausen til å reflektere, sier Alonso og fortsetter:

    – Sist uke hadde jeg en veldig god samtale med Leverkusen, og jeg informerte dem om at jeg blir værende.

    42-åringen har gjort underverker med serieleder Leverkusen i løpet av halvannet år som hovedtrener. Laget er fortsatt ubeseiret i Bundesliga denne sesongen etter 26 kamper, og med kun åtte serierunder igjen er avstanden ned til Bayern München hele ti poeng.

    – Jeg føler ikke at jobben min her er ferdig, og jeg ønsker å hjelpe de unge spillerne med å fortsette å utvikle seg. Akkurat nå er jeg overbevist om at dette er riktig for meg, sier Alonso.

    I løpet av januar og februar ble det gjort kjent at både Jürgen Klopp (Liverpool) og Thomas Tuchel (Bayern) er ferdig som hovedtrenere i sine respektive klubber til sommeren. Alonso har i lang tid vært nevnt som mulig erstatter i begge klubber. (NTB)

    Xabi Alonso
    Foto: Tom Weller / AP
  • Børven skadd før serieåpningen

    Odd-spissen Torgeir Børven fikk en smell i lysken på trening skjærtorsdag og går trolig glipp av eliteseriestarten hjemme mot Haugesund, melder Varden.

    Børven var ikke å se på Odds treningsfelt fredag. Kampen mot Haugesund spilles 1. påskedag, og spissen har fortsatt en liten hevelse i lysken, skriver Varden.

    – Torgeir er ikke bra nok til å trene i dag. Men det er for tidlig å si hvor lang tid dette vil ta. Vi tar dag for dag. Torgeir gikk av i går for ikke å ta noen sjanser, sier trener Kenneth Dokken til avisen.

    (NTB)

    Portrett av Odds Torgeir Børven fotografert på Skagerak Arena
    Foto: Beate Oma Dahle / NTB
null
Spiller nå
Hvor mye kan KFUM-spillerne om Bibelen? 00:56
Neste