NRK Sport - Sportsnyheter, resultater og sendeplan

NRK Meny

Siste nytt

 • FIS lar russerne gå verdenscup

  De seks russiske langrennsløperne som er livstidsutestengt fra OL av IOC, får gå verdenscupåpningen i Ruka i helgen. FIS' dopingpanel vil avvente bevismateriale fra IOC før det eventuelt ønsker å utestenge utøverne, skriver de i en pressemelding.

  Belog og Legkov
  Foto: Pierre Teyssot / Afp
 • Bekreftet: Thoresen til Russland

  Storhamar bekrefter på sine nettsider at Patrick Thoresen vender tilbake til SKA St. Petersburg i KHL. – Vi ønsker Patrick masse lykke til i jakten på sitt 3. Gagarin cup-trofe, skriver klubben. Han spiller sin siste kamp for Storhamar på søndag.

  Hockey Classic: GET-Ligaen: Lillehammer - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Videoer

Nye Jordal Amfi blir for liten for landslaget i ishockey. Landslagssjefen reagerer sterkt på at hallen som vil koste 500 millioner kroner blir 2 meter for smal for landslagsspill.
Skøyteløper Bjørn Magnussen er en tøffing. For snaut 2 år siden kunne karrieren vært over da han skadet seg stygt på trening, men nå har han overvunnet frykten og kjemper i verdenstoppen.
Hun er en av verdens beste skyttere og fikk et meget godt økonomisk tilbud for å fortsette, men Malin Westerheim vil ikke leve som toppidrettsutøver lenger. Hun legger opp bare 24 år gammel .