6. etappe - 9. juli

175 km lang flat etappe fra Girona til Barcelona.

Touren har flyttet seg Catalonia i Spania.

Lance Armstrong hadde startbyen Girona som sin europeiske base da han vant sine sju strake titteler i Touren.

Etter at Touren har vært i Monaco og Marseille, går de i mål i Spanias nest største by Barcelona.

Bakkene opp mot mål er ikke så bratte at det er for de typiske klartreren, men kan kanskje passe en rytter som Thor Hushovd.

Kart over 6. etappe.

Kart over 6. etappe.

Siste nytt

 • Kristiansen forlenger med Brann

  Ruben Kristiansen (33) fortsetter Brann-karrieren også kommende sesong. Det er tredje gang venstrebacken forlenger med bergensklubben.

  – Jeg er veldig glad for at jeg får representere Brann i ett år til, sier Kristiansen til Branns nettsted.

  Veteranen har spilt for laget siden midten av 2015-sesongen. Totalt står han med 162 Brann-kamper.

  Ruben Kristiansen
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Hernández slipper fengsel

  Den franske verdensmesteren Lucas Hernández unngår å måtte sone et halvt år i et spansk fengsel. Onsdag ble straffen gjort betinget av en dommer i Madrid.

  Endringen kommer etter at Hernández vant fram med en anke. Bayern München-forsvareren ble forrige uke pålagt å møte til soning.

  Det slipper han nå, men kravet er han holder seg på rett side av loven de fire neste årene. I tillegg må han betale en bot på 96.000 euro, som tilsvarer 933.000 kroner.

  Hernández ble i utgangspunktet dømt til fengsel for å ha brutt et besøkelsesforbud i 2017. Han reiste sammen med kjæresten på ferie til USA etter at begge hadde fått forbud mot å møte hverandre.

  Lucas Hernández
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Proffspiller står fram som homofil

  Den australske fotballspilleren Josh Cavallo (21) har tatt valget om å stå fram som homofil. Det gjør ham til den eneste aktive spilleren på proffnivå, som har valgt å komme ut som skeiv.

  Det har vært en lang vei dit.

  – Da jeg vokste opp, så gjemte jeg meg, fordi jeg skammet meg. Jeg har kjempet mot seksualiteten min i over seks år nå, og jeg er glad for at jeg kan legge det til side, skriver Cavallo i pressemeldinga delt på sine sosiale medier.

  Det er bare et fåtall mannlige fotballspillere som har stått fram som skeiv, og det har vært en utfordring, forteller spilleren videre.

  – Å vokse opp som homofil samtidig som jeg spiller fotball, er to ulike verdener som ikke har krysset skjebner før, sier han og fortsetter:

  – Det er forbausende at det ikke er andre homofile fotballspillere som spiller aktivt akkurat nå, ikke bare i Australia, men rundt om i verden. Jeg håper dette vil endre seg i framtiden, avslutter han.

  Josh Cavallo
  Foto: Brendon Thorne / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal