NRK Meny

53 tusendeler unna semifinale

Stian Sivertzen hadde ikke marginene på sin side og røk ut i kvartfinalen i snøbrettcross under X Games i Aspen fredag kveld.

Stian Sivertzen røk ut i kvartfinalen, men det tok lang tid før dommerne ble enige da det var millimetere å snakke om. Kommentering: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.

Stian Sivertzen var veldig nærme å gå videre til en semifinale.

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Det måtte målfoto til for å avgjøre om Sivertzen gikk videre til semifinale eller ikke. Det var så jevnt, at det var kun 53 tusendeler som sendte 25-åringen ut av konkurransen. Han trodde selv han hadde klart å kvalifisere seg, men klokka var så absolutt ikke på Sivertzens side.

– Det er så kjedelig. Det er selvfølgelig dumt at X Games er over så fort for min del. Men «Shit happens», sier Stian Sivertzen til NRK.

Skuffet Olafsen

Helene Olafsen var tilbake i konkurranse etter skaden hun pådro seg i OL i Sotsji. Men heller ikke hun hadde marginene på sin side fredag. Hun ble felt og røk ut av semifinalen. Det ble dermed ikke det comebacket hun hadde håpet på. En meget skuffet Olafsen stakk rett til skogs uten å prate med noen.

Helene Olafsen blir felt i semifinalen og er dermed ute av medaljekampen i snøbrettcross. Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Tom Hovde.

Se Helene Olafsen kjøre semifinale.

– Der er Helene uheldig. Hun fikk en veldig god start her, og så blir hun felt på denne måten og går rett i nettet, sa NRKs kommentator Tom Hovde.

Hilste hjem

Helene Olafsen vant B-finalen og endte til slutt på en 7. plass.

– Her viser Helene virkelig god kjøring. Hun er jo helt klart best i denne B-finalen. Det er virkelig synd at vi ikke får se henne i finalen, sa NRKs kommentator Thomas Lerdahl.

Helene Olafsen smilte etter B-finalen og tok seg tid til å hilse hjem:

– Takk for at dere ser på, jeg skal gjøre det bedre neste gang, sa hun rett i kameraet.

Lindsey Jacobellis tok sitt niende X Games-gull i snøbrettcross.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM friidrett lag
Friidrett
Prøve-VM fotball 2017: Mexico - Russland
Prøve-VM fotball 2017: New Zealand - Portugal
Prøve-VM fotball: New Zealand - Portugal
Prøve-VM fotball: Mexico - Russland
Prøve-VM fotball 2017
Prøve-VM fotball 2017
Prøve-VM fotball 2017: Mexico - Russland
Prøve-VM fotball 2017: New Zealand - Portugal
4-4-2 Eliteserien fotball: Vålerenga - Lillestrøm