NRK Meny
Normal

18. plass for Tutta

Suzann Pettersen gikk også sisterunden på par og endte på delt 18.-plass i helgens LPGA-turnering.

 

 

Suzann Pettersen
Foto: Hunter Martin / AFP

Med fire bogeys og like mange birdies ble det en ujevn runder for den norske golfstjernen som spilte sin første turneringsiden seieren i LPGA-mesterskapet, og den siste før neste major-turnering.

To dobbeltbogeys

Tutta var med i tetstriden etter en førsterunde på 68 slag,men ødela seierssjansen med en 75-runde fredag. Da hadde hun blant annet to dobbeltbogeys.

Sju slag bak

Lørdag spilte hun jevnt med en bogey og en birdie på vei mot 72slag, mens det søndag ble bogey på 2., 4., 10. og 12. hull,birdie på 3., 9., 13. og 17. hull. Sammenlagt endte hun sju slag bak Lorena Ochoa og tenåringen Kim In-kyung som måtte ut i omspill om seieren.

Ochoa best etter omspill

Verdensener Ochoa knep seieren med par på annet ekstrahull. Hun var tre slag bak Kim med to hull igjen å spille, men hennes eagle på 17. hull og Kims bogey på 18. førte til omspill.Ochoa innkasserte 1,6 millioner kroner og økte sin ledelse på pengelista.

Neste helg spilles US Open, årets tredje major-turnering for  kvinner. Suzann Pettersen har annen- og førsteplass i de toførste.

Siste nytt

 • Slutter på landslaget

  Mario Mandzukic har spilt sin siste fotballandskamp for Kroatia. VM ble hans farvel. Han meddelte nyheten via Instagram tirsdag. – Det er aldri et passende tidspunkt for å si farvel, skrev 32-åringen.

  Mario Mandzukic
  Foto: YURI CORTEZ / AFP
 • Ekdal til Serie A

  Svenske Albin Ekdals nye klubb blir Sampdoria i Serie A. 29-åringen spilte på sentral midtbaneplass for Sverige under sommerens VM-sluttspill i fotball i Russland. Ekdal har spilt for tyske Hamburg siden 2015.

  Russia Soccer WCup Sweden Switzerland
  Foto: Dmitri Lovetsky / AP
 • Opdal og Grøgaard klare for Brann

  Håkon Opdal og Thomas Grøgaard er klare for Brann. 36 år gamle Opdal signerte i dag kontrakt med gamleklubben, sju år etter at han forlét Bergen og Brann. Thomas Grøgaard hadde alt signert for Brann frå årsskiftet, men vert henta frå Odd eit halvt år før tida.

  Sportssjef i SK Brann Rune Soltvedt og Håkon Opdal etter kontraktssigneringa i dag
  Foto: SK Brann

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag