NRK Meny
Normal

18. plass for Tutta

Suzann Pettersen gikk også sisterunden på par og endte på delt 18.-plass i helgens LPGA-turnering.

 

 

Suzann Pettersen
Foto: Hunter Martin / AFP

Med fire bogeys og like mange birdies ble det en ujevn runder for den norske golfstjernen som spilte sin første turneringsiden seieren i LPGA-mesterskapet, og den siste før neste major-turnering.

To dobbeltbogeys

Tutta var med i tetstriden etter en førsterunde på 68 slag,men ødela seierssjansen med en 75-runde fredag. Da hadde hun blant annet to dobbeltbogeys.

Sju slag bak

Lørdag spilte hun jevnt med en bogey og en birdie på vei mot 72slag, mens det søndag ble bogey på 2., 4., 10. og 12. hull,birdie på 3., 9., 13. og 17. hull. Sammenlagt endte hun sju slag bak Lorena Ochoa og tenåringen Kim In-kyung som måtte ut i omspill om seieren.

Ochoa best etter omspill

Verdensener Ochoa knep seieren med par på annet ekstrahull. Hun var tre slag bak Kim med to hull igjen å spille, men hennes eagle på 17. hull og Kims bogey på 18. førte til omspill.Ochoa innkasserte 1,6 millioner kroner og økte sin ledelse på pengelista.

Neste helg spilles US Open, årets tredje major-turnering for  kvinner. Suzann Pettersen har annen- og førsteplass i de toførste.

Siste nytt

 • Skarpnord falt av i Australia

  Marianne Skarpnord trengte 78 slag på lørdagens runde på europatouren golf i Bonville i Australia og falt til 40.-plass.

  Skarpnord var på 12.-plass etter runder på 73 og 70 slag de to første dagene, men fikk problemer og er beste norske etter at Tonje Daffinrud spilte seg opp med en 72-runde.

  skarp
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Sverige tapte curlingfinalen

  USA slo Sverige 10-7 i curlingfinalen for menn. I sju omganger var det helt jevnt, og det stod 5-5 før omgang 8. Der vant USA hele 5-0, og da Sverige bare maktet to poeng i niende omgang, gav de opp.

  USA åpnet turneringen med fire tap på de seks første kampene, inkludert 4-10 mot finalemotstander Sverige.

  Niklas Edin
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Bergrem falt fra OL-medalje

  Torgeir Bergrem (26) var best av alle i finalen i snøbrett Big Air i sitt første run, men etter fall i både sitt andre- og tredje run, ble det ingen topplassering for mannen fra Harstad. Sebastian Toutant fra Canada vant OL-gullet.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Big Air menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang: Skøyter fellesstart
OL i Pyeongchang
OL-magasin
4-4-2 med Schau og Aune
Høydepunkter fra dagen
4-4-2 med Schau og Aune
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang
OL-magasin