Siste nytt

 • Nye kamper i NBA utsatt

  På bare litt over en måned har 16 NBA-kamper blitt utsatt som følge av koronaviruset.

  Kun timer før Memphis Grizzlies skulle møte Portland Trail Blazers hjemme natt til torsdag, ble kampen utsatt som følge av mistanke om smitte. Hvert lag må ha minst åtte spillere tilgjengelige, men det hadde ikke Grizzlies.

  Det var den 16. kampen som nå har blitt flyttet siden sesongen startet 22. desember. 15 av kampene har blitt utsatt siden 10. januar, og den 17. kan fort bli et faktum når Trail Blazers og Grizzlies igjen skal møtes natt til lørdag.

  I tillegg har Washington Wizards slitt voldsomt med smitte. De har måttet utsette fem kamper på rad. (NTB)

  NBA
  Foto: Jeenah Moon / AFP
 • TV 2: Reginiussen til tysk fotball

  Tore Reginiussen er angivelig klar for en klubb på nivå to i tysk fotball. Det skjer en måned etter at nyheten kom om at Rosenborg-karrieren er over.

  Etter det TV 2 erfarer er nemlig Reginiussen på vei til en klubb i 2. Bundesliga. 34-åringen skal være enig med klubben og ventes å signere en kontrakt i løpet av kort tid.

  Hvilken klubb det er snakk om, oppgis ikke.

  Tore Reginiussen
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Salo stoppet med 3 i promille

  Tidligere ishockeykeeper på det svenske landslaget, Tommy Salo (49), er dømt til to måneder i fengsel for grov fyllekjøring, melder SVT.

  I august 2020 kjørte han ut med sin egen personbil. Da politiet kom til stedet ble det tatt en blodprøve som viste at han hadde 3,06 i promille, noe som er langt over grensen på 1,0 i Sverige.

  Salo spilte for NHL-klubbene New York Islanders, Edmonton Oilers og Colorado Avalanche, og tok OL-gull med Sverige i 1994 i Lillehammer.

  Tommy Salo
  Foto: MIKE BLAKE / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal