NRK Meny

15 mistenkt for kampfiksing

Flere landslagsspillere fra Sierra Leone er midlertidig utestengt for mistanke om kampfiksing. Den aktuelle kampen var mot Sør-Afrika i 2008. Kampen endte 0-0, men myndighetene og fotballforbundet i Sierra Leone sier de har fått troverdig og konkret informasjon om de som skal være involvert.

Spillerne som er suspendert på ubestemt tid er kaptein Ibrahim Kargbo, Ibrahim Koroma, Samuel Barlay og Christian Caulker. I tillegg er tre dommere og åtte andre suspendert som følge av anklagene, melder NTB.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street