Friday med perlemål

Strømsgodset ventet lenge, men slo til direkte i sesongstarten i Eliteserien. Det ble 3-1 hjemme mot Lillestrøm etter straffescoring, selvmål og et herlig raid.

Fred Friday ble svært sentral for Strømsgodset på vei mot seier.

LSKs Igho Ogbu var sist på et innlegg fra Jonathan Parr etter bare seks minutter. Selvmålet ga 1-0 til vertene.

Friday ble felt inne i 16-meteren etter en ny Parr-pasning noe senere i omgangen. Dommer Espen Eskås blåste umiddelbart for straffe. Den utnyttet Herman Stengel til å sikre 2-0.

Ogbu headet LSK inn i kampen for fullt med et kvarter igjen å spille. Han gikk opp på første stolpe etter en corner og ordnet reduseringen.

Friday avgjorde kampen med et herlig sololøp like før slutt. (NTB)

Eliteserien i fotball 2021, Strømsgodset-Lillestrøm

• Verstappen vant i Kina

Max Verstappen vant Formel-1-sprinten i Kina natt til lørdag norsk tid.

Han slo Lewis Hamilton med 13,043 sekunder.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».