Hopp til innhold

Nytt koronatilfelle i Jerv

Fotballklubben Jerv har fått en ny spiller smittet av korona. Laget er allerede i karantene, og det får ingen nye følger for serieoppsettet.

Fra før er klubbens kamper mot Åsane og Grorud utsatt på grunn av koronasmitte. Jerv opplyser på sine nettsider om den nye positive koronatesten.

1. divisjon fotball 2020: Tromsø - Jerv (1-0)
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Siste nytt

  • Mol operert - må spille OL med skinne

    Bare fire måneder før OL i Paris er gullhåpet Anders Mol satt på sidelinjen etter et beinbrudd.

    – Jeg hørte det knaste og tenkte at det var en skikkelig overtråkk. Så hadde jeg faktisk knekt noe, sier Mol til NRK.

    Han og makkeren Christian Sørum er regjerende OL-mestere i sandvolleyball, og skal prøve å forsvare tittelen i Paris i august.

    Da var det et lite skjer i sjøen at Mol pådro seg et beinbrudd på treningsleir i Tenerife mandag.

    Torsdag ble 26-åringen operert i østerrikske Salzburg torsdag, der han fikk plassert en skinne inni foten.

    – Jeg har en skinne som jeg kommer til å kjenne litt når jeg skal spille fremover. Jeg får se hvordan det blir, sier Mol og fortsetter:

    – Den kan tas ut om et halvt år, så jeg må spille med den i OL.

    Skaden gjør at han er ute i minst seks uker, og Mol og Sørum mister med det viktige oppkjøringsturneringer før sommerens mesterskap.

    – Nå føler jeg vi blir enda mer outsidere til å ta OL-gullet i Paris, sier Mol.

    Anders Mol sykehus
    Foto: Karoline Olsen / Privat
  • Kofstad med vill opphenting og banerekord i India

    Espen Kofstad spilte fantastisk golf på 2. runde på europatouren i New Delhi. Han ser ut til å klare cuten i turneringen tross torsdagens skrekkstart.

    Nordmannen gikk fra ni slag over par (81) torsdag til å sette banerekord og trolig spille seg over cutgrensen med en 62-runde fredag.

    – Jeg skjelver fortsatt litt. Det var bare utrolig i dag. Alt satt. Jeg traff på så mange putter. Det har vært litt av en dag, sier Kofstad til arrangøren.

    Han kunne knapt tro det selv etter å ha startet dagen på 141.-plass av de 144 startende i turneringen i Indias hovedstad.

    Suksessen på 2. runde gjør høyst sannsynlig at Kofstad er klar for spill også lørdag og søndag. Det fører til at han må endre reiseplaner for andre gang på kort tid.

    – Jeg endret flybillettene mine i går slik at jeg kunne reise hjem i morgen. Så jeg må endre dem igjen, sier nordmannen.

    62-runden er rekord på DLF Golf and Country Club i New Delhi, melder arrangøren.

    I skrivende stund ligger Kofstad akkurat over cutgrensen med ett slag under par totalt. En rekke spillere har imidlertid til gode å fullføre sine runder før feltet deles i to.

    Japaneren Keita Nakajima leder turneringen i den indiske hovedstaden så langt. Han har gått de to første rundene på totalt 14 slag under par. (NTB)

    Espen Kofstad
    Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
  • City-duo mister Arsenal-kampen

    Manchester Citys forsvarsspillere Kyle Walker og John Stones mister begge søndagens storkamp mot Arsenal. For Arsenal kjemper en nøkkeltrio mot klokken.

    Både Walker og Stones pådro seg skader i løpet av landslagssamlingen, og City-manager Pep Guardiola sa på fredagens pressekonferanse at duoen ikke blir klare til møte mot Arsenal.

    Samtidig fortalte Guardiola at Kevin De Bruyne og Ederson trolig er tilgjengelig til kampen etter litt skaderusk.

    På Arsenal-manager Mikel Arteta sin pressekonferanse, fortalte spanjolen at trioen Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og Gabriel Magalhães er usikker til kampen.

    – De har ikke trent ennå, men vi har en treningsøkt i morgen, så det er en sjanse for at de kan være med, sier Arteta.

    Kun ett poeng skiller fra Arsenal og Liverpool ned Manchester City når ti serierunder gjenstår av Premier League-sesongen.

    Liverpool tar imot Brighton klokken 15:00 søndag, før Manchester City får besøk av Arsenal kl. 17:30.

    John Stones og Kyle Walker
    Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal