Hopp til innhold

Korona stoppet basketkamp i pausen

Mange store idrettsarrangement blir avlyst, men varianten i amerikansk college-basket er spesiell. I en turnering ble oppgjøret mellom Creighton og St.Johns i Madison Square Garden avlyst halvveis ut i kampen. St.John ledet på det tidspunktet 38-35.

Creighton v Butler
Foto: Joe Robbins / AFP

Sportsnyheter

Scenene før skrekkstraffen vekker oppsikt: – Ufattelige bilder

Ballen var søkk borte da Bernardo Silva skulle ta straffe mot Real Madrid. Eksperter mener den lange ventetiden kan ha vært avgjørende for storlaget.

Siste nytt

  • Klubblegenden overtok etter Mourinho – har forlenget kontrakten

    Tidligere Roma-kaptein Daniele De Rossi har forlenget sin kontrakt som Roma-manager etter bare tre måneder. Det opplyser klubbens eiere.

    Ifølge eierne Dan og Ryan Friedkin har De Rossi skrevet under på en kontrakt som gjør at han fortsetter «etter denne sesongen og i overskuelig framtid».

    De Rossi tok over for José Mourinho som fikk sparken i januar. Kontrakten var da ut sesongen.

    Da lå Roma på 9.-plass og risikerte å gå glipp av spill i Europa kommende sesong. Med De Rossi ved roret har Roma rykket opp til 5.-plass og er med i kampen om en mesterligaplass.

    De Rossi har ledet Roma i 16 kamper i alle turneringer og notert seg for elleve seirer og tre uavgjort. Det eneste tapet i Serie A er mot serieleder Inter. Det andre var et 0-1-tap for Brighton i Europa League etter at Roma vant 4-0 i den første kampen. (NTB)

    Daniele De Rossi
    Foto: AP
  • Juventus dømt til å betale gigantbeløp til Ronaldo

    Juventus må betale Cristiano Ronaldo 9,7 millioner euro i ubetalt lønn fra 2020/2021-sesongen. Det tilsvarer 114 millioner norske kroner.

    Det kom fram da dommen ble opplest i en italiensk rettssal onsdag kveld, ifølge nyhetsbyrået AFP.

    Ronaldo, som spilte for Juventus fra 2018 til 2021, vant dermed fram med sin anke i saken som har vart i flere år.

    Han fikk imidlertid ikke fullt så mye som han ba om. Portugiseren krevde nesten det dobbelte.

    Sommeren 2021 gjorde Ronaldo overgang fra Juventus til Manchester United. Etter et mislykket opphold i England flyttet han videre til Al-Nassr i Saudi-Arabia.

    Juventus har nektet å kommentere saken, men har informert AFP om at klubben snart vil komme med en uttalelse.

    Ifølge det amerikanske finansmagasinet Forbes var Ronaldo den idrettsutøveren med høyest inntekt i 2023. Lønnen hans var da estimert til 136 millioner dollar. Det tilsvarer i overkant av én milliard norske kroner.

    Juventus, som er børsnotert, ble notert med et tap på 1,5 milliarder kroner i regnskapet for 2022/2023.

    (©NTB)

    Ronaldo
    Foto: - / AFP
  • Anker padelsøksmål til lagmannsretten

    Fredag ble det kjent at Anders Jacobsen vant rettssaken mot Just Padel Group.

    Det svenskeide padelselskapet ble dømt til å betale Anders Jacobsen 3,1 millioner kroner. I tillegg ble den tidligere skihopperen tilkjent renter og saksomkostninger på 1,1 millioner kroner.

    Selskapet ønsket ikke å kommentere dommens avgjørelse forrige uke, men skriver nå til NRK at de er uenig i tingrettens vurderinger.

    – Det er derfor besluttet at dommen skal påankes til Agder lagmannsrett, skriver Andersen i en e-post til NRK.

    NRK har i lengre tid forsøkt å få ledelsen og eierne av Just Padel Group i tale. Gjennom sin advokat avviser de at de ønsker å uttale seg om saken.

    – Ytterligere kommentarer vil i utgangspunktet ikke bli gitt fra denne side før lagmannsrettens dom foreligger, skriver Andersen.

    Fra tvistesak i Tinghuset i Kristiansand.
    Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal