Hopp til innhold

Lindvik sikret norsk pallplass

Til tross for to gode hopp på 140 og 143 meter måtte Marius Lindvik ta til takke med 2.-plass i Willingen lørdag. Stephan Leyhe vant på hjemmebane. Kamil Stoch ble nummer tre. Johann André Forfang ble nest beste nordmann på 6.-plass.

Første omgang
Foto: Christof Stache / AFP

Siste nytt

  • Leicester-smell - tetter seg til i opprykkskampen

    Leicesters svake form fortsetter på nivå to i England. Fredag ble det 0-1-tap borte mot Bristol, og i løpet av kvelden kan de miste den direkte opprykksplassen.

    Etter forrige sesongs nedrykk fra Premier League, har Leicester stort sett toppet tabellen i Mesterskapsserien hele denne sesongen.

    Én seier på de siste seks seriekampene har imidlertid ført til at tabelltoppen er mistet til Leeds med åtte serierunder igjen.

    I tillegg er det bare ett poeng ned til Ipswich på tredjeplass, før de møter Blackburn borte klokken 18:30 fredag.

    De to øverste lagene etter 46 serierunder rykker direkte opp til Premier League, mens lag tre til seks spiller opprykkskvalifisering om den siste opprykksplassen.

    FA Cup - Quarter Final - Chelsea v Leicester City
    Foto: Andrew Boyers / Reuters
  • Xabi Alonso blir værende i Leverkusen

    Xabi Alonso skal ha vært ønsket av flere storklubber etter en briljant sesong med Leverkusen. Spanjolen har likevel valgt å fortsette som hovedtrener i klubben.

    Alonso opplyste selv om avgjørelsen på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

    – Det har vært en sesong med mange spekulasjoner angående framtiden min. Det har vært travelt, og jeg ønsket å bruke landslagspausen til å reflektere, sier Alonso og fortsetter:

    – Sist uke hadde jeg en veldig god samtale med Leverkusen, og jeg informerte dem om at jeg blir værende.

    42-åringen har gjort underverker med serieleder Leverkusen i løpet av halvannet år som hovedtrener. Laget er fortsatt ubeseiret i Bundesliga denne sesongen etter 26 kamper, og med kun åtte serierunder igjen er avstanden ned til Bayern München hele ti poeng.

    – Jeg føler ikke at jobben min her er ferdig, og jeg ønsker å hjelpe de unge spillerne med å fortsette å utvikle seg. Akkurat nå er jeg overbevist om at dette er riktig for meg, sier Alonso.

    I løpet av januar og februar ble det gjort kjent at både Jürgen Klopp (Liverpool) og Thomas Tuchel (Bayern) er ferdig som hovedtrenere i sine respektive klubber til sommeren. Alonso har i lang tid vært nevnt som mulig erstatter i begge klubber. (NTB)

    Xabi Alonso
    Foto: Tom Weller / AP
  • Børven skadd før serieåpningen

    Odd-spissen Torgeir Børven fikk en smell i lysken på trening skjærtorsdag og går trolig glipp av eliteseriestarten hjemme mot Haugesund, melder Varden.

    Børven var ikke å se på Odds treningsfelt fredag. Kampen mot Haugesund spilles 1. påskedag, og spissen har fortsatt en liten hevelse i lysken, skriver Varden.

    – Torgeir er ikke bra nok til å trene i dag. Men det er for tidlig å si hvor lang tid dette vil ta. Vi tar dag for dag. Torgeir gikk av i går for ikke å ta noen sjanser, sier trener Kenneth Dokken til avisen.

    (NTB)

    Portrett av Odds Torgeir Børven fotografert på Skagerak Arena
    Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal