Hopp til innhold

Iversen: – Bendtner er veldig, veldig oppskrytt

LERKENDAL (NRK): Tidligere Rosenborg-spiss Steffen Iversen er nådeløs mot klubbens nye stjerne Nicklas Bendtner.

Steffen Iversen

KRITISK: Steffen Iversen mener Nicklas Bendtner virker uinteressert. Her er han fra en tidligere jobb som fotballekspert. Søndagens meninger kom han med som TV 2-ekspert i Fotballxtra. Bendtner selv ville ikke stille til intervju etter søndagens kamp.

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Han mener vel som alle andre at alt var bedre før da han spilte, svarer Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen NRK når han blir konfrontert med kritikken.

Det var i Fotballxtra på TV 2 Iversen kom med kraftsalven etter Rosenborgs svake 0-0-kamp hjemme mot Aalesund søndag.

– Det er klart man savner en på topp som gjør en god nok jobb. Jeg føler at Bendtner har blitt veldig, veldig oppskrytt. Han fikk seg to mål tidlig, men etter det..., sa «Ivers» og ristet på hodet.

Nicklas Bendtner

OPPSKRYTT?: Nicklas Bendtner har scoret to mål så langt i elisterien. Steffen Iversen mener det ikke er det samme som at han har vært god.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Han gjorde det klinkende klart at han ikke har latt seg imponere av den danske stjernens innsats så langt.

– Han virker nesten litt uinteressert. Når det kommer innlegg står han stille i boksen, sier Iversen.

Bendtener nekter å snakke

Kåre Ingebrigtsen var ikke fornøyd med RBK-innsatsen på Lerkendal søndag, men ville ikke si så mye mer om meningene til den tidligere Rosenborg-stjernen etter kampen.

– Det synes jeg svært lite om, sier han.

Nicklas Bendtner selv ville ikke stille til intervju og forlot Lerkendal uten å si noe, men lagkamerat Pål André Helland sier følgende om kritikken fra Iversen:

– Han må få lov til å si meningene sine. Det er noe som heter ytringsfrihet i Norge og hvis Steffen vil ytre seg sånn må han få lov til det, men jeg gir f... hva folk mener. Nicklas er en strålende spiller og det er opptil oss andre og sette han opp så han får sjanser.

Pål André Helland

MISFORNØYD: – Jeg har lyst til å spille kampen om igjen, sier Pål André Helland etter 0-0 mot Aalesund. Her takles han av AaFKs Mikkel Kirkeskov. Helland mener likevel Nicklas Bendtner er en god spiller.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Bendtner kom til Rosenborg før årets sesong. Etter glansdagene i Arsenal som ble avsluttet i 2014, har dansken hatt en turbulent karriere og det var knyttet stor spenning til hva han kunne få til i Rosenborg.

Vil spille om igjen

Søndag var han en del av et tafatt Rosenborg-lag som ble pipet av Lerkendal. Helland mener laget ikke var samspilte.

– Jeg har lyst til å spille kampen om igjen med en gang for dette vil jeg ikke være bekjent av. Jeg har en flau smak i munnen, sier en skuffet Helland til NRK.

Midtbanespilleren mener det er vanskelig for Bendtner å score når ikke resten av laget serverer han gode innlegg.

– Han fikk vel bare ett godt innlegg i dag, ellers i kampen spiller vi han ikke god. Det er opptil oss indreløpere, backer og kanter og slå gode innlegg. Når vi gjør det kommer Nicklas Bendtner til å score veldig mange mål, sier Helland.

Første poengtap

Søndagens 0-0-kamp er Rosenborgs første poengtap denne sesongen etter fire strake seire. RBK leder likevel eliteserien, men nå er det bare ett poeng ned til Sarpsborg på andreplass.

Siste nytt

  • Børven skadd før serieåpningen

    Odd-spissen Torgeir Børven fikk en smell i lysken på trening skjærtorsdag og går trolig glipp av eliteseriestarten hjemme mot Haugesund, melder Varden.

    Børven var ikke å se på Odds treningsfelt fredag. Kampen mot Haugesund spilles 1. påskedag, og spissen har fortsatt en liten hevelse i lysken, skriver Varden.

    – Torgeir er ikke bra nok til å trene i dag. Men det er for tidlig å si hvor lang tid dette vil ta. Vi tar dag for dag. Torgeir gikk av i går for ikke å ta noen sjanser, sier trener Kenneth Dokken til avisen.

    (NTB)

    Portrett av Odds Torgeir Børven fotografert på Skagerak Arena
    Foto: Beate Oma Dahle / NTB
  • Dobbel punktering for Solberg i Kenya

    Oliver Solberg havnet i ordentlig trøbbel under fredagens formiddagsøkt i Rally Kenya. Både på den tredje og den fjerde fartsprøven punkterte 22-åringen.

    Dermed er han mer enn sju minutter bak teten i det totale sammendraget, mens det opp til lederen i WRC2-klassen skiller rett i underkant av fire minutter.

    Etter solid kjøring på fredagens første fartsprøve gikk det galt tidlig på den andre. Et dekkskifte kostet 22-åringen nær to minutter.

    – Vi kjørte rent, men disse tingene kan skje når terrenget er så krevende, skrev Solberg på X.

    En drøy time senere punkterte Solberg og makkeren Elliott Edmondson igjen, og nesten fire nye minutter gikk tapt.

    – Fartsprøve nummer fire brakte med seg samme uflaks som den tredje. Vi har ikke marginene på vår side, men alt kan skje i dette rallyet. Herfra og ut er det fullt trykk på pedalen, skriver 22-åringen.

    (NTB)

    OU7SVdPdOTc
    Foto: AFP
  • Dimitrov feide Alcaraz ut av Miami Open

    Grigor Dimitrov sto for kvartfinalenes overraskelse da han slo førsteseedede Carlos Alcaraz i strake sett i Miami Open.

    Den 11.-seedede bulgareren vant 6-2, 6-4 og satte opp et semifinalemøte med den solide tyskeren Alexander Zverev.

    I den andre semifinalen skal Daniil Medvedev og Jannik Sinner opp mot hverandre.

    (NTB)

    YNP63FKdBtg
    Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal