G19-landslaget vant

Et tidlig selvmål ga Norges G19-landslag i fotball ledelsen i den første EM-kvalifiseringskampen, og det viste seg å holde til 1–0-seier over Aserbajdsjan.

Det var spilt bare fem minutter på en glatt bane i Tsjekkia da et innlegg fra Bærum-spiller Leo Cornic ble forsøkt klarert av Elnur Ibragimov. Midtstopperen mislyktes, og ballen endte i eget mål.

– Jeg er stolt over jobben gutta gjorde i dag. Vi skapte relativt mye og slapp til lite, sier landslagstrener Pål Arne Johansen. (NTB)

G17-landslaget i fotball trener på Ullevaal før avreise til EM
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Lillehammer slo Oilers

  Stavanger Oilers gikk på sitt første tap i ordinær spilletid i årets sesong da Lillehammer vant 5-2 på hjemmebane. Stavangerklubben leder eliteserien i ishockey suverent. Lillehammer klatret til tredjeplass på tabellen.

  Hockey Classic Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Wales klare for EM

  Aaron Ramsey scoret begge målene da Wales slo Ungarn 2-0, og tok seg til EM i fotball i 2020. Waliserne måtte vinne for å ta seg til mesterskapet, og knep EM-plassen foran Slovakia og Ungarn.

  Wales
  Foto: Paul Ellis / AFP
 • Byåsen Håndball må kutte

  Byåsen Håndball Elite fristiller tre av spillerne og innfører lønnskutt på resten. Klubben går ca. to millioner i underskudd, melder Adresseavisen. Byåsen ligger på tredjeplass i kvinnenes eliteserie.

  Ida Alstad, Byåsen håndball
  Foto: Bent Lindsetmo/NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal