Alli utestengt for England

Dele Alli fikk én kamps suspensjon for å vise fingeren i Englands forrige landskamp. Han går dermed glipp av hjemmemøtet med Slovenia. Alli skal også være ilagt en bot på 5000 sveitserfranc av FIFA.

21-åringen hevdet at han viste fingeren som en spøk til den tidligere Tottenham-kompisen Kyle Walker under landskampen mot Slovakia.

SOCCER-WORLDCUP-ENG-SVK/
Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters

Sportsnyheter

Bjørgen fikk svi i Vasaloppet – nå åpner hun for Johaug-duell i NM

Marit Bjørgen angrer ikke på at hun gikk bort fra taktikken om ikke å dra. Selv om hun ble slått, var Vasaloppet en så positiv opplevelse at Bjørgen nå vurderer å utfordre Therese Johaug i NM-tremila.

Siste nytt

 • Dobbelt Bø på jaktstarten

  Det ble en fantastisk dag for de norske skiskytterne i Nove Mesto. Først vant Tiril Eckhoff kvinnenes jaktstart. Så fulgte brødrene Bø opp med første- og andreplass på herrenes jaktstart. Aller best var Tarjei Bø som kun bommet én gang. Johannes Thingnes Bø bommet to ganger, men med klart raskeste langrennstid kunne han sikre andreplassen bak broren. Simon Desthieux fra Frankrike ble nummer tre.

 • EM-finalen glapp

  Vladimir Vukicevic løp inn til 7,73 i semifinalen på 60 meter hekk i innendørs-EM. Tiden var ikke god nok til en plass i finalen.

  29-åringen ble nummer fire i det andre semifinaleheatet. Tiden var årsbeste for hans del.

  Skulle han tatt seg til finalen, måtte Vukicevic ha blitt nummer to eller hatt den nest beste tiden av dem som ikke gikk direkte videre.

  Han tok seg til semifinalen med 7,78 under lørdagens forsøksheat. Han har 7,69 som bestenotering på 60 meter hekk. (NTB)

  AfMdgyMeK3M
  Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
 • Mowinckel med sterk storslalåm

  Ragnhild Mowinckel endte på 11.-plass i søndagens storslalåm i slovakiske Jasna. Det var hennes beste verdenscupresultat i disiplinen etter skadecomebacket.

  Moldenseren klatret i finaleomgangen opp ett hakk på resultatlista. Hun var 1,96 sekunder bak Petra Vlhová, som vant rennet på hjemmebane.

  Mowinckel endte nylig på 9.-plass i VM i storslalåm. Det er hennes beste resultat i disiplinen siden hun i desember kom tilbake fra et skadeavbrekk på 18 måneder. Inntil søndag var 17.-plass det beste hun hadde greid i verdenscupen denne sesongen.

  VM i alpint 2021, Cortina
  Foto: Torstein Bøe / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal