NRK Meny

«Henke» til Helsingborg

Den tidligere svenske storspilleren Henrik Larsson har skrevet under en kontrakt som trener for Helsingborg IF, skriver fotbollskanalen.se. Larsson har trent Falkenberg FF og klarte å holde klubben i Allsvenskan i årets sesong etter å ha kjempet mot nedrykk.

– Når sjansen dukket opp var det ingen tvil, sa en glad Henrik Larsson som hadde igjen et år av kontrakten med Falkenberg.

Henrik Larsson som trener for Landskrona
Foto: BJORN LINDGREN / AFP

Siste nytt

 • Parma får spille i Serie A

  Det italienske fotballforbundet gir Parma lov til å spille i Serie A kommende seong, men klubben må starte med fem minuspoeng.

  Den tidligere storklubben rykket opp fra Serie B i vår, men risikerte å miste opprykke på grunn av forsøk på resultatfiksing.

  Samtidig får Emanuele Calaio en karantene på to år og en bot på 20.000 euro.

 • Helle Thomsen ny trener i Molde HK

  Danske Helle Thomsen blir ny trener for Molde Håndballklubb Elite. Hun har tidligere trent det svenske landslaget, men har siden 2016 trent det nederlandske landslaget, som under hennes ledelse har vunnet både EM-sølv og VM-bronse.

  Helle Thomsen
  Foto: Molde HK
 • Ruud klatrer på verdensrankingen

  Casper Ruud blir belønnet for storspillet under Båstad-turneringen på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Nordmannen klatrer seks trinn til 141.-plass. Ruud slo tidligere verdenstreer David Ferrer under turneringen i Sverige.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag