NRK Meny
Normal

- Vi har en stor utfordring

Det er tynt i langrennsrekkene bak Petter Northug og Ola Vigen Hattestad.

Petter Northug
Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / AFP

- Ja, vi har en stor jobb å ta tak i framover mot OL i Vancouver om et snaut år, sier mennenes landslagstrener Morten Aa Djupvik til NRK.

Nettradio: - Ja, vi har en stor jobb å gjøre

Petter Northug tok tre VM-gull - ett av dem sammen med tre andre på stafettlaget. Hattestad tok to - ett av dem sammen med Johan Kjølstad i lagsprint.

Northug ble nummer to i den totale verdenscupen, Hattestad vant sprintcupen og ble nummer tre i den totale. Men bak dem var det tynt.

Nummer 11, 12 og 16 i sprint, og nummer 12, 13, 16 og 19 i den totale verdenscupen.

- Det holder ikke. Vi har en utfordring i å løfte resten av laget opp på Petters nivå, slik at vi er meir på pallen enn det vi har vært nå. Jeg tror det bare er små justeringer som skal til, for vi har hatt en bra drive i hele laget i vinter. Det skal vi fortsette å jobbe med, sier Djupvik.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal