NRK Meny
Normal

- Utrolig fortjent

Comet fortsetter å overraske, men det overrasker ikke lederen i klubben.

Comets Inge Stokvik
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Comet har imponert i sluttspillet og slått ut Sparta på veien til semifinalekampene. Laget fortsetter å overraske. I går slo de serievinner Frisk/Asker 5-4 i den første semifinalen i ishockeysluttspillet.

Leder i Comet, Roar Lund mener det er opp til klubben og spillerne sjøl hvordan sesongen ender.

- Vi har trua på spillerene. Vi har trua på at det bor veldig mye i dem. De har en kjempe innsatsvilje. Det er opp til dem. De får lov til å gjøre det så bra de vil og så godt de klarer, og så får vi telle resultatene til slutt.

Lund mener at det er dyktighet som har ført til de gode resultatene. Den første seieren mot Frisk/Asker var mer enn tilfredsstillende.

- Jeg må si at det var utrolig deilig, utrolig fortjent og utrolig morsom at de vant første stikk, sa Lund til NRK.

Siste nytt

 • Carlsen vant etter snuoperasjon

  Magnus Carlsen tok søndag sin tredje seier i Wijk aan Zee-turneringen. Nordmannen var under press mot Gawain Jones, men tok seg sammen og snudde til seier. Den tredje seieren på åtte partier i storturneringen i Nederland gir delt ledelse for Carlsen.

  Magnus Carlsen i Riyadh
  Foto: FARIS GHAITH /AFP / NTB scanpix
 • Gracia er Silva-erstatter

  Premier League-klubben Watford har ansatt spanjolen Javi Gracia som klubbens nye manager. Han erstatter Marco Silva, som fikk sparken tidligere søndag, og er hentet inn på en 18-månederskontrakt.

  Marco Silva
  Foto: Scott Heppell / Reuters
 • Ylven helt i VIF-opphenting

  Vålerenga lå under 0-3 hjemme mot Frisk Asker etter ti minutter i søndagens lokaloppgjør, men snudde og vant 4-3. Martin Laumann Ylven ble matchvinner for VIF. Lillehammer slo Stjernen 4-3 borte og Lørenskog tapte 1-4 borte mot Storhamar.

  GET-Ligaen i hockey: Storhamar - Vålerenga
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal