Normal

- Trenger matchtrening

Det sier trener for det norske kvinnelandslaget i håndball, Marit Breivik etter kveldens tap mot Romania.

Tonje Larsen i hard kamp i Romania
Foto: Corneliu Rusu

I lørdagens oppgjør mot Romania ble det et skuffende seksmålstap i kampen som endte 28-22 til Romania.

Rumenerne styrte kampen og vant med 28-22 etter at Norge hadde misbrukt en rekke gode muligheter i det offensive spillet.

- Vi brenner for mange sjanser og er ikke helt på hogget. Jeg ser at jentene fortsatt trenger en del matchtrening for å yte sitt beste, innrømmer Breivik overfor NTB.

Hun gir skryt til Kathrine Lunde i det norske målet og til Gro Hammerseng som satte inn seks fulltreffere i lørdagens kamp.

- Jeg ser at det er framgang, spesielt i tempo og i det forsvarsmessige arbeidet.

Dårlig start

Den rumenske ledelsen kom allerede tidlig i første omgang. De norske jentene hang tydelig etter, og kom rett og slett aldri à jour. Til pause var stillingen 15-11 til hjemmelaget.

I andre omgang klarte de norske jentene å heve forsvarsspillet betraktelig. Dette førte til flere kontringsmuligheter for Breivik og Hergeirssons mannskap. Dog - de mange sjansene i ankomst/kontra gav ikke uttelling.

- Vi har en bemerkelsesverdig bra arbeidsmoral i laget, men i dag klarte vi ikke helt å komme på det nivået vi bør være på, sa assistenttrener Thorir Hergeirsson like etter kampslutt.

Spilleruttak

I morgen, søndag, reiser de norske jentene tilbake til Norge. Mandag er det spilleruttak til OL i Beijing. Kanskje var det også litt spenning blant dagens spillere som ikke føler seg verken trygge eller sikre på en OL-plass?

Videre venter to kamper mot Ungarn i Bergslihallen i Larvik 22. og 23. juli, før de norske landslagsjentene spiller Scandinavian Open hvor de møter Sverige i direkte semifinale.

Den siste oppkjøringskampen før OL-alvoret starter spilles mot Frankrike i Beijing 7. august.

Siste nytt

 • Woods nærmer seg etterlengtet seier

  Tiger Woods leder med tre slag før siste runde i PGA-tourmesterskapet i Atlanta. Søndag kan 42-åringen ta sin første turneringsseier på fem år. Det er 1875 dager siden forrige gang han kunne løfte et trofé. Det var i august 2013.

  Tour Championship Golf
  Foto: John Amis / AP
 • Joshua forsvarte tungvektstitlene

  Anthony Joshua stoppet utfordreren Alexander Povetkin i 7. runde på Wembley stadion lørdag og forsvarte IBF-, WBA- og WBO-titlene i tungvektsboksing. Det er første gang Povetkin er beseiret før full tid som profesjonell bokser.

  Britain Boxing
  Foto: Matt Dunham / AP
 • Krasj for norgesmesteren

  Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen var klare NM-vinnere allerede før Rally Hedemarken. Lørdag ble det full stopp etter en stygg avkjøring på den fjerde prøven i årets siste NM-runde.

  – Den verste smellen i min karriere, sier Grøndal til VG.

  Han og kartleseren kom fra det uten skader, men ble likevel sendt til legesjekk.

  Anders Grøndal
  Foto: Micke Fransson/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Team Ingebrigtsen
VM hestesport: Sprangridning, finale
VM hestesport: Sprangridning, finale
World Equestrian Games: Sprangridning finaler og oppdateringer fra engelsk fotball
VM hestesport: Voltige
VM hestesport: Voltige, sammendrag fra natten
Team Ingebrigtsen
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten