- Rally Norway ikke sikret

Nye VM-runder i rally er ikke sikret til tross for at fylkeskommunen ettergir gjeld og gir ny støtte. Det sier daglig leder i Rally Norway, Even Wiger.

Even Wiger
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I går vedtok Rally Norways største kreditor å slette gjelda på 3,75 millioner kroner, i tillegg til at de går inn med 2,3 millioner kroner i selskapet.

Lettet, men ikke sikker

Rally-arrangør Wiger venter fortsatt på svar fra mange av de 17 store kreditorene, men er lettet over fylkestingets vedtak.

- Nei, det er jo en lettelse for oss at fylket fortsatt har troa på et Rally Norway. Det gjør at vi vil informere de andre kreditorene om at det er situasjonen, også får vi ta det derfra, sier han.

- Har du troa på at dette vil hjelpe i forhold til de andre kreditorene?

- Nå skal ikke jeg kommentere hva slags formening de andre kreditorene har om dette. Men det er jo positivt at fylket har troa på Rally Norway i fremtiden, sier han.

Siste nytt

 • Arsenal våknet etter pause

  Det gikk mot nok en tam hjemmekamp for Arsenal, men etter pause våknet Pierre-Emerick Aubameyang og scoret to ganger i 3-0-seieren over Newcastle. Bukayo Saka satte inn 2-0-målet.

  Etter 19 kamper ligger Arsenal på 10.-plass med 27 poeng. Laget er ubeseiret på sine fem siste kamper. Newcastle sliter tungt og stuper videre nedover tabellen.

  Arsenal
  Foto: Shaun Botterill / AFP
 • Zlatan fortsetter å score for Milan

  Zlatan Ibrahimovic bidro med to nye scoringer da Milan møtte Cagliari mandag. Svensken er dermed oppe i 12 mål på åtte serie A-kamper denne sesongen. Dette var hans første kamp fra start på sju uker.

  Jens Petter Hauge startet sin tredje strake kamp, og mandag startet han sammen med Ibrahimovic for første gang. Nordmannen ble byttet ut etter 67 minutter, uten å ha markert seg nevneverdig denne gangen.

   Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Alberto Pizzoli / AFP
 • Full pott for Sverige og Frankrike

  Sverige, som ledes av Glenn Solberg, går videre til hovedrunden i VM med fire poeng. Det ble klart etter at de snudde den siste gruppespillkampen mot vertsnasjon Egypt, og vant med ett mål.

  I Norges gruppe så dro Frankrike til slutt i land seieren mot Sveits (25-24) , og er dermed gruppevinner. Hvis Norge tar poeng mot Østerrike, er de sikret to poeng inn i hovedrunden.

  Der venter lagene fra gruppe F, hvor Portugal er gruppevinner og også starter med fire poeng.

  Sverige
  Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal