- Rally Norway ikke sikret

Nye VM-runder i rally er ikke sikret til tross for at fylkeskommunen ettergir gjeld og gir ny støtte. Det sier daglig leder i Rally Norway, Even Wiger.

Even Wiger
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I går vedtok Rally Norways største kreditor å slette gjelda på 3,75 millioner kroner, i tillegg til at de går inn med 2,3 millioner kroner i selskapet.

Lettet, men ikke sikker

Rally-arrangør Wiger venter fortsatt på svar fra mange av de 17 store kreditorene, men er lettet over fylkestingets vedtak.

- Nei, det er jo en lettelse for oss at fylket fortsatt har troa på et Rally Norway. Det gjør at vi vil informere de andre kreditorene om at det er situasjonen, også får vi ta det derfra, sier han.

- Har du troa på at dette vil hjelpe i forhold til de andre kreditorene?

- Nå skal ikke jeg kommentere hva slags formening de andre kreditorene har om dette. Men det er jo positivt at fylket har troa på Rally Norway i fremtiden, sier han.

Siste nytt

 • Barcelona-presidenten løslatt

  Tidligere Barcelona-president Josep Maria Bartomeu er løslatt etter å ha møtt i retten tirsdag. Han ble dagen før pågrepet i den såkalte «Barcagate»-saken.

  Det franske nyhetsbyrået AFP melder tirsdag at Bartomeu og hans tidligere rådgiver Jaume Masferrer tirsdag møtte i domstolen som etterforsker saken.

  I en uttalelse heter det at fotballduoen "utøvde retten de har til ikke å snakke, og at retten innvilget betinget løslatelse mens saken etterforskes videre".

  Bartomeu var én av flere personer som mandag morgen ble pågrepet i forbindelse med den såkalte «Barcagate»-saken. Katalansk politi gjennomførte i tillegg omfattende søk i den spanske storklubbens lokaler.

  Cadena Ser var først ute med opplysningene om politirazziaen. Ifølge radiokanalen har politiet i Catalonia etterforsket klubben i flere måneder. (NTB)

  Spain Soccer Police Operation
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Newcastle-stjerner ut med skade

  Newcastle må klare seg uten Miguel Almirón og Allan Saint-Maximin de neste ukene. Det er et hardt slag i Premier League-klubbens kamp for å unngå nedrykk.

  Det opplyser Newcastle på sine nettsider tirsdag.

  Almirón og Saint-Maximin måtte forlate banen i lørdagens 1-1-oppgjør mot Wolves i Premier League. Paraguayaneren Almirón pådro seg en kneskade og ble byttet ut til pause, mens Saint-Maximin fikk en kjenning i lysken og var ferdigspilt tidlig i den andre omgangen.

  Allan Saint-Maximin
  Foto: Alex Pantling / AP
 • Tromsø hentet spiss fra HamKam

  Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for Tromsø foran den kommende fotballsesongen.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

  Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.

  qzjdEV7UE7M
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal