NRK Meny
Normal

- Perfekt å være utfordrer

Asafa Powell er friskmeldt og synes det er ålreit å være utfordrer i kveld.

Asafa Powell

Jamaicaneren Asafa Powell er klar for en real utfordring i kveld.

Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS

Sprinteren Asafa Powell er endelig tilbake på startstreken etter en strekkskade i brystet. Powell er klar for kveldens Golden League i Roma.

- Mer spennende

Før sesongen var han verdens raskeste mann, nå er han skjøvet ned fra tronen, noe som passer Powell perfekt. Både Tyson Gay og Usain Bolt løper fort for tiden, men det er bare bra, mener Asafa Powell.

- Det er bra for sporten at det ikke er én suveren sprinter, men at det er flere som kan hevde seg og da blir det mer spennende for publikum og TV-seere, sier Powell.

På TV i kveld

Han stiller til start i Roma denne helgen og han gleder seg til å være utfordrer, i stedet for favoritt:

- Det passer meg ypperlig å være utfordrer, sier han.

Andreas Thorkildsen skal i en ny spyd-duell mot finske Tero Pitkamäki i kveld, mens Jaysuma Saidy Ndure stiller på startstreken på 100 meter.

Se Nett-TV: Jays tør ikke gi 100 prosent

Kveldens Golden League-stevne i Roma ser du på NRK1 fra kl 20.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal