NRK Meny
Normal

- Mamma, slutt å snakke!

Overalt hvor Chaunté Lowe er for å konkurrere i høyde, er datteren Jasmine (3) med.

Video PAR-LOWE-BABY-180711-WW_MXF_Innboks.MP4

- Det har faktisk bare vært et par konkurranser hvor jeg har fått sove en hel natt, så det har vært…, sier Chaunté Lowe til NRK.

Mer får hun ikke sagt før den tre år gamle datteren avbryter henne. Treåringen sitter på morens fang når hun møter NRK før kveldens Diamond League-stevne i Paris.

LIVE på NRK.no og NRK1 klokken 19.55: Friidrett fra Paris

Video Friidrett: Diamond League 9:14, 16.07.10

Denne sesongen har amerikaneren utfordret kroatiske Blanka Vlasic, som de siste årene har tronet suverent på topp i kvinnelig høydehopp. Lowe har slått den amerikanske rekorden og hoppet 2,05 i år.

ATHLETICS/ Lowe Vlasic

Chaunté Lowe (t.v.) tapte for Blanka Vlasic under Diamond League-stevnet i Roma, men de to klarte likevel å samarbeide om en improvisert dans etter konkurransen.

Foto: GIAMPIERO SPOSITO / Reuters

- Jeg har familien min, og den er veldig viktig for meg, men samtidig har jeg karrieren min, sier Lowe, som sier til NRK at hun er opptatt av å balansere familielivet og idrettskarrieren på en best mulig måte.

To nordmenn er med

Andreas Thorkildsen og Ingvild Måkestad Bovim er de eneste nordmennene som deltar i kveldens konkurranse.

Les også: Mener han er for suveren

Internasjonalt kan duellen mellom Asafa Powell og Usain Bolt på 100-meter komme til å bli det aller største høydepunktet i kveldens konkurranse.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal