NRK Meny
Normal

- Mamma, slutt å snakke!

Overalt hvor Chaunté Lowe er for å konkurrere i høyde, er datteren Jasmine (3) med.

Video PAR-LOWE-BABY-180711-WW_MXF_Innboks.MP4

- Det har faktisk bare vært et par konkurranser hvor jeg har fått sove en hel natt, så det har vært…, sier Chaunté Lowe til NRK.

Mer får hun ikke sagt før den tre år gamle datteren avbryter henne. Treåringen sitter på morens fang når hun møter NRK før kveldens Diamond League-stevne i Paris.

LIVE på NRK.no og NRK1 klokken 19.55: Friidrett fra Paris

Video Friidrett: Diamond League 9:14, 16.07.10

Denne sesongen har amerikaneren utfordret kroatiske Blanka Vlasic, som de siste årene har tronet suverent på topp i kvinnelig høydehopp. Lowe har slått den amerikanske rekorden og hoppet 2,05 i år.

ATHLETICS/ Lowe Vlasic

Chaunté Lowe (t.v.) tapte for Blanka Vlasic under Diamond League-stevnet i Roma, men de to klarte likevel å samarbeide om en improvisert dans etter konkurransen.

Foto: GIAMPIERO SPOSITO / Reuters

- Jeg har familien min, og den er veldig viktig for meg, men samtidig har jeg karrieren min, sier Lowe, som sier til NRK at hun er opptatt av å balansere familielivet og idrettskarrieren på en best mulig måte.

To nordmenn er med

Andreas Thorkildsen og Ingvild Måkestad Bovim er de eneste nordmennene som deltar i kveldens konkurranse.

Les også: Mener han er for suveren

Internasjonalt kan duellen mellom Asafa Powell og Usain Bolt på 100-meter komme til å bli det aller største høydepunktet i kveldens konkurranse.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag