- Kvelertak på motivasjonen

NRKs hoppekspert Espen Bredesen er kritisk til at Roar Ljøkelsøy kan bli degradert fra verdenscup-laget til continentalcupen.

Roar Ljøkelsøy sliter med formen
Foto: Lovric, Primoz / SCANPIX

Kilde: NRK

Assistenttrener Geir Ole Berdahl uttalte til NRK i går at det kan bli aktuelt å la Ljøkelsøy hoppe seg tilbake i form gjennom continetalcupen.

 

Espen Bredesen tror dette kan knekke Ljøkelsøys selvtillit.

 

Hvis Roar må ned og begynne å konkurrere i continentalcupen tar det helt kvelertak på motivasjonen hans, så det ser jeg ikke noe poeng i.

Espen Bredesen / NRK

Bredesen mener at det blir en helt feil strategi overfor en så rutinert hopper som Ljøkelsøy,.

- Roar viser jo at han kan konkurrere, så han trenger jo ikke noe konkurransetrening han,  forteller Bredesen

- Det Roar trenger er fred og ro til å komme tilbake i godt slag, og når han kommer i slag bør han komme rett inn på verdenscup-laget, fortsetter han.

Hoppuka målet

Geir Ole Berdal vil se det hele litt an, og understreker at det viktigste for Ljøkelsøy er å komme i form til hoppuka.

- Vi får se hva som skjer. Vi drar til Lillehammer og skal hoppe noen økter nå før verdenscupen til helgen, og så får vi se hvordan det går der, sier Berdal til NRK.

- Viktigste målet for Roar nå må være å komme i form og å være konkurransedyktig i hoppuka, konstaterer assistenttreneren.

 

Siste nytt

 • Gjerdalen vant La Sgambeda

  Tord Asle Gjerdalen slo til rett før mål og vant Ski Classics-rennet La Sgambeda i Livigno. Seieren kom til tross for at flere i Team Santander var slått ut av sjukdom. Gjerdalen hadde mest krefter de siste hundre meterne og slo russiske Ilja Tsjernousov i spurten. Langløpskongen Petter Eliassen, som vant sist helgs Ski Classics-prolog i Sveits, måtte ta til takke med tredjeplass.

  Gjerdalen
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Trine Rønning gir seg på landslaget

  Etter 164 kamper og 22 mål med flagget på brystet gir tidligere landslagskaptein Trine Rønning seg på landslaget. Norge mister dermed en viktig brikke i laget foran EM sommeren 2017.

  – Det blir nok ett år til i Stabæk, men det føles som jeg legger opp. Det er jo landslaget man trener og spiller for, sier Rønning til NRK.

  Laster Instagram-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp kvinner
V-cup hopp: Laghopp
V-cup hopp laghopp
V-cup hopp: laghopp menn
Sport i dag
Sport i dag
V-cup alpint: Utfor kvinner
V-cup alpint utfor kvinner
V-cup alpint: utfor kvinner