NRK Meny
Normal

- Kvelertak på motivasjonen

NRKs hoppekspert Espen Bredesen er kritisk til at Roar Ljøkelsøy kan bli degradert fra verdenscup-laget til continentalcupen.

Roar Ljøkelsøy sliter med formen
Foto: Lovric, Primoz / SCANPIX

Assistenttrener Geir Ole Berdahl uttalte til NRK i går at det kan bli aktuelt å la Ljøkelsøy hoppe seg tilbake i form gjennom continetalcupen.

 

Espen Bredesen tror dette kan knekke Ljøkelsøys selvtillit.

 

Hvis Roar må ned og begynne å konkurrere i continentalcupen tar det helt kvelertak på motivasjonen hans, så det ser jeg ikke noe poeng i.

Espen Bredesen / NRK

Bredesen mener at det blir en helt feil strategi overfor en så rutinert hopper som Ljøkelsøy,.

- Roar viser jo at han kan konkurrere, så han trenger jo ikke noe konkurransetrening han,  forteller Bredesen

- Det Roar trenger er fred og ro til å komme tilbake i godt slag, og når han kommer i slag bør han komme rett inn på verdenscup-laget, fortsetter han.

Hoppuka målet

Geir Ole Berdal vil se det hele litt an, og understreker at det viktigste for Ljøkelsøy er å komme i form til hoppuka.

- Vi får se hva som skjer. Vi drar til Lillehammer og skal hoppe noen økter nå før verdenscupen til helgen, og så får vi se hvordan det går der, sier Berdal til NRK.

- Viktigste målet for Roar nå må være å komme i form og å være konkurransedyktig i hoppuka, konstaterer assistenttreneren.

 

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk