NRK Meny
Normal

- Kan komme revolusjon til vinteren

Ole Einar Bjørndalen og Thomas Alsgaard utvikler nye skisko på Beitostølen. (se video her)

Video Jakter på det perfekte

- Det er interessant å teste sammen med Thomas. Vi tester alle mulige varianter og jeg tror det kan komme en ny revolusjon nå til vinteren, sier Ole Einar Bjørndalen.

Sammen med Thomas Alsgaard jakter Bjørndalen på nyvinningen som skal gi dem enda større fart i sporet og kanskje revolusjonere idretten.

Skisko kan være vel så viktig som smøring og slip på skiene tror Bjørndalen.

- Lager man en optimal sko kan man gå noen sekunder raskere. Det er så tett nå i verdenscupen at man må ha de sekundene i egen favør, slår Bjørndalen fast.

Se hele saken i video over:

Siste nytt

 • Svendsen får gå mixed-stafett

  Laget som får gå mixed-stafetten i skiskyting ble klart søndag kveld norsk tid. Det er følger (i alfabetisk rekkefølge): Johannes Thingnes Bø, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Marte Olsbu, Emil Hegle Svendsen.

  Morten og broren
  Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
 • Ny seier for Team Ulsrud

  I natt slo de Danmark før Team Ulsrud i ettermiddag knuste USA i den niende omgangen, med 8-5. Den muligheten fikk de etter en amerikansk kjempeblemme i 5. omgang. Med tre seiere er nå Norge på en delt fjerdeplass. Det er de fire beste som når en semifinale.

  OLYMPICS-2018-CURL-M-RR-USA-NOR/
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Årets første seier for Kristoff

  Alexander Kristoff tok sin første etappeseier for sesongen da vant spurten på den siste etappen av rittet Tour of Oman for tredje gang på rad søndag.

  Kristoff
  Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang