NRK Meny
Normal

- Kan komme revolusjon til vinteren

Ole Einar Bjørndalen og Thomas Alsgaard utvikler nye skisko på Beitostølen. (se video her)

Video Jakter på det perfekte

- Det er interessant å teste sammen med Thomas. Vi tester alle mulige varianter og jeg tror det kan komme en ny revolusjon nå til vinteren, sier Ole Einar Bjørndalen.

Sammen med Thomas Alsgaard jakter Bjørndalen på nyvinningen som skal gi dem enda større fart i sporet og kanskje revolusjonere idretten.

Skisko kan være vel så viktig som smøring og slip på skiene tror Bjørndalen.

- Lager man en optimal sko kan man gå noen sekunder raskere. Det er så tett nå i verdenscupen at man må ha de sekundene i egen favør, slår Bjørndalen fast.

Se hele saken i video over:

Siste nytt

 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG
 • Rooney-scoring i nytt Everton-tap

  Wayne Rooney scoret søndag karrierens 12. Premier League-mål mot Arsenal, men Everton ble likevel sendt under nedrykksstreken med 2-5-tap på Goodison Park. Arsenal er på sin side oppe på 16 poeng, ni poeng bak serieleder Manchester City.

  Wayne Rooney
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Kirkevold forlenget målrekorden

  Pål Alexander Kirkevold bøtter inn mål i den danske superligaen. Søndag scoret Hobro-spissen i sin tiende kamp på rad i 4-0-seieren over Nordsjælland, skriver NTB. Den forrige rekorden var mål i åtte kamper på rad.

  Kirkevold
  Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg