- Kaggestad må rydde opp

Peter Mueller styrer skuta, men hvor er rederen?

Johan Kaggestad
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Forholdet mellom landslagstrener Peter Mueller og Maren og Sverre Haugli er en verkebyll. Nå må det ryddes opp i konflikten og olympiatoppens ansvarlige overfor skøyter, Johan Kaggestad, er den nærmest til å ta ryddejobben.

Les også: Reagerer på Haugli-vraking

Peter Mueller

Peter Mueller

Foto: Olsen, Geir / SCANPIX

Peter Mueller sa på Sportsrevyen i går at det aldri vil bli aktuelt at Sverre Haugli skal bli en av de tre løperne som skal gå lagtempo for Norge i Vancouver. Å være så kategorisk har fått mange til å reagere. Uttalelsen er som å kaste bensin på et brennende bål.

(Saken fortsetter under)

Nett-TV: Haugli får ikke gå lagtempo

Video nsps_upload_2009_11_16_10_48_53_496.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Må leve med det

Vi forstår alle at Peter Mueller er irritert over at Maren og Sverre ikke vil være med i landslaget. Men det må han leve med og forholde seg til på en konstruktiv måte. Ting blir sagt og gjort fra Muellers side som kan ødelegge mer enn forholdet til de to nevnte utøverne.

Ryddejobb ikke gjort

Olympiatoppens Johan Kaggestad følger skøyteeliten tett. Det er helt nødvendig i den situasjonen som eksisterer. Han kjenner alle forhold godt. Muellers uttalelse om Sverre Haugli tyder på at ryddejobben ikke er gjort ferdig. Det handler om de to utøverne som i øyeblikket ligger nærmest opp til Håvard Bøkko med tanke på OL-prestasjon (sammen med Mikael Flygind-Larsen).

Norge har ikke råd til å skusle bort dette. Ta bort Håvard Bøkko i sesongen 2009/2010 og vi står ribbet tilbake.

Siste nytt

 • Kjetil Haug har signert for VIF

  Målvakt Kjetil Haug har teikna kontrakt med Vålerenga fram til juli 2022. 22-åring har vore på utlån ifrå Sogndal sidan april. Han har ei fortid i mellom annan Manchester City og Sarpsborg, og har 39 landskampar bak seg i aldersbestemte klassar.

  Kjetil Haug
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Gulbrandsen ferdig i Salzburg

  Fredrik Guldbransen har signert en treårskontrakt med den tyrkiske toppklubben Basaksehir og forlater dermed Red Bull Salzburg etter tre år. Gulbrandsen som har en fortid i Molde og Lillestrøm blir lagkamerat med Robinho og Adebayor i Istanbul-klubben.

  Europa League - Group Stage - Group B - Celtic v RB Salzburg
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • Ekstraordinært møte om VAR

  Det internasjonale fotballforbundet har innkalt til ekstraordinært møte om det omdiskuterte videodømmingsverktøyet VAR onsdag, skriver Aftonbladet. Det skjer dagen etter at VAR igjen stjal oppmerksomheten i Sveriges seier over Canada i fotball-VM.

  Stina Blackstenius og Kosovare Asllani
  Foto: Benoit Tessier / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal