- Joker Bianchi fortsatt sterke

Etter 2 etapper i Tour de Normandie er Joker Bianchi på andreplass i lagkonkurransen.

Christer Rake

Christer Rake gjør det bra i Tour de Normandie.

Foto: Scanpix

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Christer Rake ligger best an i øyeblikket – 0.27 bak lederen Adrien Petit.

På den 4.8 km prologen mandag var resultatet ikke helt på topp for Joker Bianchi. Christer Rake kom best fra det 0.22 bak vinneren. Kontinentallaget til Rabobank hadde to av sine ryttere på pallen.

Christer Rake fra Stavanger var også lagets bestemann på gårsdagens etappe på 198 km med en 7. plass. Det var en massespurt i avslutningen hvor flere ryttere gikk i asfalten.

Svein-Erik Vold kom inn som 15. mann. Stian Remme var også inne blant de tretti første.

Laginnsatsen er altså god selv om Edvald Boasson Hagen, Lars Petter Nordhaug og Fredrik Wilmann er borte. Det blir spennende å følge Norges beste lag videre denne sesongen.

Siste nytt

 • Ventura klarte ikke cuten

  Kristoffer Ventura gikk fem slag under par på den andre dagen av PGA-turneringen i Georgia i USA. Det holdt likevel ikke til videre spill.

  24-åringen ødela nemlig langt på vei turneringen da han torsdag åpnet med å være seks slag over par etter to hull på åpningsrunden. Nordmannen reddet seg til slutt noe inn og endte tre slag over par.

  Etter en bedre dag fredag endte Ventura på to slag under par etter to dager. Det var ikke nok til å klare cuten og sikre spill videre i helgen.

  A Military Tribute At The Greenbrier - Round One
  Foto: Jared C. Tilton / AFP
 • Forfang vraka til laghopp

  Johann André Forfang er vraka til lagkonkurransen under sesongopninga i Wisla laurdag. Han leverte dårlegast i kvalifiseringa på fredag, der han enda på ein 32.plass. Robert Johansson, Thomas Aasen Markeng, Marius Lindvik og Daniel André Tande hoppar for Norge.

  Tande og Forfang
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal