- Jeg synes litt synd på ham

Norges beste kvinnelige golfer, Suzann Pettersen, synes synd på Tiger Woods. Men hun er sikker på at han vil komme tilbake på nivået han hadde før sexskandalen.

Video Tutta om Tiger Woods bruk

- Jeg synes litt synd på ham etterhvert. Han har fått mye pepper, men det har han egentlig forårsaket mest selv, sier "Tutta" til NRK.

Se hele intervjuet i videoen over!

Etter sexskandalen hvor det ble avslørt av Tiger Woods hadde vært utro med sin svenske kone, Elin Nordegren, har spillet til amerikaneren vært av heller laber kvalitet. Så dårlig har det vært, at Woods står i fare for å bli dyttet ned fra plassen som verdens beste golfer.

I turneringen i Akron forrige uke gikk Woods 18 slag over par og endte nest sist.

Les også: Kjempesprekk for Mickelson - Tidenes dårligste av Tiger Woods - Rivalene tror Tiger kan vinne igjen

"Tutta" tror imidlertid at Woods vil komme tilbake til sitt tidligere nivå.

- Han kommer tilbake, det er jeg ganske sikker på. Han kommer til å bli like suveren som han en gang var, sier hun.

I samme team

Norges golfess har samme hovedsponsor som verdens beste mannlige golfer. Dermed har hun det samme teamet rundt seg, og gjør nytte av den samme kunnskapen.

- Tiger er vel kanskje den beste golferen som noen gang har spilt i dette gamet. Det er klart det alltid er noe å lære av ham, sier "Tutta.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Tilbake i Norge

Det norske golfesset nyter for tiden dager hjemme i Norge. Etter en sommer tettpakket av reise, trening og konkurranser, blir det imidlertid ikke bare hvile her hjemme heller.

- Men det er deilig med noen dager uten golf. Det blir noen fridager når jeg først er hjemme, sier "Tutta" til NTB.

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen håper hun kan bli verdensener i løpet av året.

Foto: Chris Graythen / Afp

Mandag og tirsdag har hun gjort sitt for å gi noe tilbake til golfmiljøet i Norge. Suzann Junior Challenge på Bogstad ble arrangert for sjuende gang.

- Det er nye fjes her hele tiden og det er veldig artig å være med på, sier hun.

- Jeg vil jo gi noe tilbake til golfen i Norge, som en takk for all hjelpen jeg har fått. Hadde det ikke vært for den hjelpen og støtten hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

Venter på seieren

29-åringen står med elleve seirer som profesjonell. Den forrige på LPGA-touren kom i Canada 6. september i fjor. Da tok hun sin mest komfortable seier noensinne (fem slags margin).

- Jeg synes sesongen jeg har hatt i år har vært helt fantastisk, sier hun.

Fire ganger er Tutta blitt nummer to i år, mens hun har en tredjeplass. På elleve LPGA-turneringer har hun imponerende åtte plasseringer blant de ti beste. Cuten har hun klart i samtlige turneringer.

- Det er ingenting som skiller mellom annen- og førsteplass. Det er bare snakk om marginer, sier hun.

Så at seieren uteblir er noe hun ikke lar seg stresse av. Men for at den største drømmen, den om å bli verdensener, skal gå i oppfyllelse, trenger hun trolig en seier snart.

- Jeg håper jo at jeg skal kunne bli verdensener i løpet av året, sier Norges soleklare ener.

Les også: Pettersen rotet bort muligheten til å overta pengetronen

Sportsnyheter

Solskjær

Solskjær tar selvkritikk: – Jeg skal ikke finne unnskyldninger

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer etter tapet for Leicester at han gjorde dårlige vurderinger.

Siste nytt

 • Sørloth involvert i viktig seier

  Alexander Sørloth ble byttet inn i det 67. minutt i lørdagens seriekamp mellom Real Sociedad. Da var stillingen 0-0. Men i siste spilleminutt sørget Sørloths lagkamerat Julen Lobete for 1-0 og tre poeng til Sociedad.

  Det skjedde til tross for at baskene spilte hele andre omgang med én spiller mindre. Real Sociedad topper dermed spanske La Liga.

  Sørloth har fortsatt ikke scoret for sin nye klubb etter overgangen fra Leipzig, men innhoppet er likevel et steg framover etter skadefravær.

  FtKtpnOeuVw
  Foto: ANDER GILLENEA / AFP
 • Warholm kåret til årets utøver

  Det europeiske friidrettsforbundet kåret lørdag kveld Karsten Warholm til årets mannlige friidrettsutøver i Europa i 2021. Warholm vant også kåringen i 2020.

  Warholm var stor favoritt etter å ha tatt OL-gull på 400 meter hekk med en eventyrlig verdensrekord på 45,94. Han hadde selv den gamle rekorden på 46,70, som han satte på Bislett 1. juli.

  Sifan Hassan ble kåret til årets kvinnelige utøver i Europa. Hun leverte en historisk bragd i OL da hun tok gull på 10.000 og 5000 meter, samt bronse på 1500 meter.

  Warholm og Hassan er også de største favorittene når årets friidrettsutøver i verdens skal kåres.

  9h
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Chelsea på topp

  Chelsea slo Brentford 1-0 lørdag kveld etter en fin volley fra Ben Chilwell. Chelsea-keeper Edouard Mendy skal imidlertid ha en vesentlig del av æren for at det ble tre poeng for de blå.

  Seieren gjør at Chelsea topper Premier League-tabellen med 19 poeng, ett poeng foran Liverpool og to foran Manchester City.

  snAphesYrp0
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal