NRK Meny
Normal

- Jeg har ikke noe i OL å gjøre

Thomas Alsgaard ler av spekulasjonene om at han er OL-aktuell.

Thomas Alsgaard

- Jeg er ikke motivert for OL, sier Thomas Alsgaard.

Foto: NRK

Thomas Alsgaard er helt klar på at han ikke har noe i et OL å gjøre.

- Det er såpass urealistisk at man bare må le litt av det. Jeg har ikke trent for det og er heller ikke motivert, sier Thomas Alsgaard.

Det var etter at Alsgaard meldte seg på i NM at spekulasjonene om et mulig comeback også i OL startet. Det var han ikke forberedt på. Det hjalp heller ikke at sportssjef Åge Skinstad i media ble tolket dithen at han mente Alsgaard kunne hevde seg i OL.

- Har vært naiv

- Jeg har kanskje vært litt naiv. Jeg trodde jeg kunne melde meg stille og rolig på 15 kilometeren i NM. Så er det vel noen som har tatt litt tak i det og Åge Skinstad har kanskje blitt litt feiltolket og vært litt raus med høfligheten. Deretter har det dratt av gårde over alle støvleskaft, sier Alsgaard.

Sportssjef Åge Skinstad tror heller ikke Alsgaard er god nok for et OL, men han håper veteranen satser for fullt igjen.

- Jeg synes det er moro hvis vi klarer å få Thomas til å satse for fullt mot VM neste år, sier han.

- Det er alltids en mulighet, men først og fremst er det langdistanserenn og Vasaloppet jeg har mest lyst til å vinne, sier Alsgaard.

Siste nytt

 • Lorentzen vann igjen

  Håvard Holmefjord Lorentzen tok sin andre siger for dagen og knuste parkamerat Kai Verbij med 1.08,22. Verbij blei nr 2 med 1.08,47.

  Han vann 500 meter tidlegare i dag.

 • Ibrahimovic klar for comeback

  Zlatan Ibrahimovic er klar for comeback etter den langvarige korsbåndskaden. Svensken er i Manchester United-troppen til lørdagens kamp mot Newcastle. Det opplyste manager José Mourinho fredag til MUTV.

  Zlatan
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • IOC bekrefter Russland-dato

  Den internasjonale olympiske komité (IOC) bekrefter at avgjørelsen om Russland får delta i vinter-OL i Pyeongchang faller 5. desember, skriver NTB. Russland risikerer utestengelse som straff for systematisk dopingjuks med statlig hjelp under Sotsji-lekene i 2014.

  Bach
  Foto: Petr David Josek / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Cupfinale G16: Stabæk Viking
Cupfinale J19: Arna-Bjørnar - Fortuna
Cupfinale: J19: Arna-Bjørnar - Fortuna
Cupfinale J19 Arna-Bjørnar - Fortuna