- Ingen planer om å bryte

Etter gårsdagens etappe uttalte Thor Hushovd at han hadde gitt opp poengtrøya. Nå gjør Grimstad-gutten helomvending.

Kurt Asle Arvesen og Thor Hushovd.

Kurt Asle Arvesen og Thor Hushovd.

Foto: Mjaugedal, Gunnar / SCANPIX

- Jeg kommer ikke til å bryte Tour de France. Det viktigste er å komme helt frem til Paris, sier Hushovd til NRK.

Han føler seg fortsatt i dårlig form, men understreker at han selvfølgelig vil ta mest mulig poeng.

- Jeg var veldig langt nede i går. I dag er innstillingen langt bedre, og dersom det blir massespurt skal jeg jeg gjøre mitt for å være i front, sier Huhovd til NRK.

Hushovd er nok en gang blitt syk under Tour de France, og satt på ny pencilinkur. På den tolvte etappen endte han på 7. plass, og han er spent på hvordan de kommende dagene vil bli.

Svar etter dagens etappe

Den 13. og 14. etappen i Tour de France er flate og passer Thor bra. Kanskje vil nettopp det hjelpe han til å bli frisk.

- Etter dagens etappe blir det enklere å se hvordan det kommer til å gå. Jeg kommer neppe til å være med på noe brudd, men det går litt bedre i dag. Jeg kommer til å lytte til kroppen og vurdere formen ut i fra det.

Credit Agricole-direktør Roger Legeay understreker at det viktigste for Hushovd er å komme seg helt frem til Paris, og at poengene ikke er det viktigste nå.

Sponsor

Direktøren jobber fortsatt iherdig med å ordne ny hovedsponsor til profflaget.

- Jeg jobber og jobber med saken, men det tar mye tid, sier Legeay.

Fristen får å finne ny sponsor er satt til 1. august.

Siste nytt

 • Selvmål hjalp Leeds nærmere opprykk

  Leeds nærmer seg et opprykk til Premier League etter 16 år under den øverste divisjonen i England. Med tre kamper igjen ventet Barnsley på hjemmebane for opprykksfavoritten.

  Gjestenes Michael Sollbauer sendte ballen i eget nett før halvtimen var spilt, og flere mål ble det ikke i kampen.

  Med to kamper igjen å spille denne sesongen, og seks poeng mer enn 3. plass Brentford, vil Leeds sikre et direkte opprykk ved neste poeng.

  Championship - Leeds United v Huddersfield Town
  Foto: Ed Sykes / Reuters
 • Poengdeling på Stabæk

  Sarpsborg 08 tar med seg ett viktig poeng etter 1-1 borte mot Stabæk. Sarpsborg virker å ha funnet formen etter at de tapte de fem første kampene i Eliteserien. Nå er laget ubeseiret på de tre siste kampene.

  Hugo Vetlesen ga hjemmelaget ledelsen i førsteomgang, mens Joachim Soltvedt utlignet for bortelaget i starten av andre. Sarpsborg har nå en luke på to poeng ned til Viking på kvalifiseringsplass. Stabæk ligger på sjetteplass.

   Joachim Soltvedt
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Ingen pangstart for Hovland

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen the Memorial i dag. Nordmannen er to slag over par og ligger foreløpig på en delt 57. plass, men mange av de store stjernene har ikke startet enda.

  Hovland var med å kjempe om seier i forrige helgs PGA-turnering og fullførte på en sterk tredjeplass. I dag har han slitt mer og endte opp med fem bogeyer og en dobbel bogey. 22-åringen ligger foreløpig seks slag bak leder Brendan Steele.

  Viktor Hovland
  Foto: Jamie Squire / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal