NRK Meny
Normal

- Håvard savner Peter

Håvard Bøkko har ikke gitt opp å få samarbeide med Peter Mueller. Det skriver skøyteløperens far, Eirik Bøkko, i et nettforum.

Håvard Bøkko og Peter Mueller

Håvard Bøkko savner samarbeidet med Peter Mueller.

Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

I et diskusjonsforum på skoyter.com skriver Eirik Bøkko at sønnen savner den tidligere skøytelandslagssjefen.

- Ser at det diskuteres hvorvidt Håvard savnet Peter. Uten forkleinelse til som i dag styrer landslaget; Håvard savner Peter! Det er det ingen grunn til å diskutere. Ingen kan som Peter få det beste ut av Håvard, skriver Bøkko senior på skoyter.com.

Mueller fikk sparken

I høst var det full oppvask i skøyte-Norge. Peter Mueller var i hardt vær etter å ha trakassert Maren Haugli i Berlin.

Les: Anklages for trakassering

Det hele kulminerte i at Mueller fikk sparken som landslagssjef og et helt nytt trenerapparat ble stablet på beina . Det skapte svært blandede reaksjoner og særlig for Håvard Bøkko var det uheldig å miste treneren han har samarbeidet med i hele sin senior-karriere.

Les mer her:

Vil ha Mueller tilbake

Eirik Bøkko går i samme forum også langt i å antyde at det jobbes med å få Peter Mueller tilbake som trener for sønnen.

- Håvard trenger Peter! Tror kanskje noe vil skje snart, tida går fort frem mot sesongens høydepunkter, skriver han.

NRK har vært i kontakt med Eirik Bøkko. Han ville ikke utdype kommentarene ytterligere, men understreker at dette ikke handler om mistillit til den nåværende landslagsledelsen.

På forumet skriver han også.

- Det er ikke snakk om mistillit til Jarle og Johann Olav. Jeg vil bare prøve å få både de og forbundsstyret til å forstå at det vel må gå an å samarbeide på visse områder slik at denne saken kan ende uten en haug med tapere. Kall det gjerne diplomati eller et forsøk på en vinn-vinn løsning.

Nett-TV: Oppsummering av Peter Muellers trenerkarriere i Norge

Video nsps_upload_2009_11_23_19_54_49_1091.jpg

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal