NRK Meny
Normal

- Gleder seg

Alpinisten Aksel Lund Svindal gleder seg til daglige konkurranser den neste uken. Verdenscuplederen frykter ikke det tøffe programmet.

Aksel Lund Svindal
Foto: MARK LEFFINGWELL / REUTERS

- Hvis det går skikkelig dårlig over lengre tid, vil du gjerne trene istedet. Men nå har man jo trent så mye den siste tiden, og det er jo tross alt renn vi driver med så nå har vi sjansen til å virkelig få det ut, sier Lund Svindal.

Og nå får han virkelig sjansen til å få det ut. Lund Svindal er en av få løpere som kjører alle disipliner, og skal dermed konkurrere seks ganger på sju dager etter dagens utfortrening i Val Gardena.

Selv om han har slitt i fart, og fått det til i slalåm og storslalåm hittil i år, utelukker han ikke at han slår til i super-G eller utfor denne gang.

- Tror det egentlig er ett fett, jeg. Det er så små marginer, så det spørs helt hva du lykkes i den dagen konkurransen er, sier Lund Svindal til NRK.

Siste nytt

 • Thelin tråkket over på trening

  Isaac Kiese Thelin måtte avbryte den svenske VM-troppens trening torsdag på grunn av et overtråkk. – Vi vil starte behandlingen med en gang for at det ikke skal bli så farlig, sa pressesjef Staffan Stjerneholm til Aftonbladet, ifølge NTB.

  FBL-WC-2018-MATCH12-SWE-KOR
  Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP
 • LSK Kvinner trakk Vålerenga i cupen

  Serieleder LSK Kvinner får muligheten til å revansjere fjorårets semifinaletap når laget møter Vålerenga i NM-kvartfinalen i august. Arna-Bjørnar møter Røa, serietoer Sandviken møter Trondheims-Ørn, mens tredjeplasserte Klepp møter Kolbotn.

  Video Semifinale kvinner, Røa - LSK
  Foto: Nyhetsspiller
 • Blatter møtte Putin for «småprat»

  Tidligere FIFA-president Sepp Blatter møtte Vladimir Putin i Kreml onsdag. Blatter er i fotball-VM på invitasjon fra Russlands president. – Vi møttes i Kreml for småprat, drinker og litt mat, sier korrupsjonsutestengte Blatter til nyhetsbyrået DPA.

  SOCCER-WORLDCUP/RUSSIA-BLATTER
  Foto: Grigory Dukor / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2018: Danmark - Australia
Sport i dag
FIFA Fotball-VM 2018: Frankrike - Peru
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Argentina - Kroatia
FIFA Fotball-VM 2018: Argentina - Kroatia