NRK Meny
Normal

- Gleder seg

Alpinisten Aksel Lund Svindal gleder seg til daglige konkurranser den neste uken. Verdenscuplederen frykter ikke det tøffe programmet.

Aksel Lund Svindal
Foto: MARK LEFFINGWELL / REUTERS

- Hvis det går skikkelig dårlig over lengre tid, vil du gjerne trene istedet. Men nå har man jo trent så mye den siste tiden, og det er jo tross alt renn vi driver med så nå har vi sjansen til å virkelig få det ut, sier Lund Svindal.

Og nå får han virkelig sjansen til å få det ut. Lund Svindal er en av få løpere som kjører alle disipliner, og skal dermed konkurrere seks ganger på sju dager etter dagens utfortrening i Val Gardena.

Selv om han har slitt i fart, og fått det til i slalåm og storslalåm hittil i år, utelukker han ikke at han slår til i super-G eller utfor denne gang.

- Tror det egentlig er ett fett, jeg. Det er så små marginer, så det spørs helt hva du lykkes i den dagen konkurransen er, sier Lund Svindal til NRK.

Siste nytt

 • Blir yngste nordmann i PGA

  Viktor Hovland har sikret seg sponsorinvitasjon til en PGA-turnering neste år etter storspill i Florida. Hovland representerer Miklagard golfklubb og Oklahoma State University, skriver Norsk Golf. 21-åringen blir tidenes yngste nordmann i en PGA-turnering.

 • Tap for Martinsen i NHL-comeback

  Andreas Martinsen er tilbake i den nordamerikanske toppligaen etter å ha blitt flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs. I debutkampen for Chicago Blackhawks endte det imidlertid med 1-5-tap mot gamlelaget Colorado Avalanche.

  Anton Forsberg, J.T. Compher
  Foto: David Banks / AP
 • Nytt tap for Rangers og Zucca

  New York Rangers gikk på en ny smell da de møtte Columbus Blue Jackets på hjemmebane. Kampen endte 5-3 til bortelaget. Med dette har Rangers tapt fem av de sju siste kampene.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag