NRK Meny
Normal

- En match hvor alt gikk inn

Patrick Thoresen scoret hat-trick i Russland.

Patrick Thoresen

Patrick Thoresen har scoret 17 ganger i år i den russiski proffligaen.

Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

Thoresens klubb, Salavat, spilte sin første kamp etter juleoppholdet og hadde ingen problemer mot bunnlaget Vityaz i den russiske proffserien KHL.

På bortebane vant Thoresen og co hele 5-1.

- Hadde tre sjanser

Thoresen scoret det andre, tredje og fjerde målet til Salavat, ett i hver periode. Rekkekamerat Alexander Radulov assisterte på alle tre.

- Det var en sånn match hvor alt gikk inn. Jeg hadde tre sjanser i hele kampen og de puckene satt bak i garnet, sier Patrick Thoresen til NRK.

Med dagens tre scoringer klatret Thoresen tilbake til femteplassen i KHLs poengliga, med 17 scoringer og 27 målgivende pasninger på 40 kamper.

- Tar mye ære

Han topper også KHLs pluss/minus-statistikk med +29, tre bedre enn rekkekamerat Radulov som ligger på andreplass.

- Å ligge på toppen av pluss/minus-statistikken sier veldig mye om det defensive arbeidet jeg gjør, samtidig som jeg bidrar mye offensivt. Jeg tar mye ære av å ligge på der, og synes det er nesten like viktig som å være på toppen av poengstatistikken, sier Thoresen.

Siste nytt

 • VG: Northug vraka til v-cupen

  Petter Northug blir ikkje tatt ut til verdscup-opninga i langrenn i finske Ruka komande helg, melder VG.

  Fem løparar er førehandsuttekne, fem andre skal takast ut i morgon. Northug er ikkje blant desse, etter det avisa erfarer.

  Northug var småsjuk og stilte ikkje på Beitostølen i helga. Men no har meldt han seg frisk.

  Northug
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Grindheim ferdig i Vålerenga

  Vålerenga-kaptein Christian Grindheim (34) får ikke bli med Oslo-klubben videre etter sesongen. – Ingen lett avgjørelse, sier trener Ronny Deila.

  Grindheim har spilt over 250 kamper for Vålerenga i løpet av to perioder (2005-07 og 2013-17). Kontrakten hans går ut etter årets sesong.

  Christian Grindheim
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Grand held plassen

  Grand Bodø held plassen i Toppserien, og Urædd må spele i 1. divisjon også neste år. Det er klart etter at Grand vann 3-0 heime i Bodø i dag. Maiken Bakke scora to og Sara Kristine eggesvik eitt.

  Grand vann samanlagt 7-0.

Sendeplan

Kl. Program Kanal