NRK Meny
Normal

- En match hvor alt gikk inn

Patrick Thoresen scoret hat-trick i Russland.

Patrick Thoresen

Patrick Thoresen har scoret 17 ganger i år i den russiski proffligaen.

Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

Thoresens klubb, Salavat, spilte sin første kamp etter juleoppholdet og hadde ingen problemer mot bunnlaget Vityaz i den russiske proffserien KHL.

På bortebane vant Thoresen og co hele 5-1.

- Hadde tre sjanser

Thoresen scoret det andre, tredje og fjerde målet til Salavat, ett i hver periode. Rekkekamerat Alexander Radulov assisterte på alle tre.

- Det var en sånn match hvor alt gikk inn. Jeg hadde tre sjanser i hele kampen og de puckene satt bak i garnet, sier Patrick Thoresen til NRK.

Med dagens tre scoringer klatret Thoresen tilbake til femteplassen i KHLs poengliga, med 17 scoringer og 27 målgivende pasninger på 40 kamper.

- Tar mye ære

Han topper også KHLs pluss/minus-statistikk med +29, tre bedre enn rekkekamerat Radulov som ligger på andreplass.

- Å ligge på toppen av pluss/minus-statistikken sier veldig mye om det defensive arbeidet jeg gjør, samtidig som jeg bidrar mye offensivt. Jeg tar mye ære av å ligge på der, og synes det er nesten like viktig som å være på toppen av poengstatistikken, sier Thoresen.

Siste nytt

 • Bøkko går lagtempo

  Håvard Bøkko ersatter Sindre Henriksen på lagtempoen. Det bekrefter landslagssjef Sondre Skarli til NRK. Henriksen hadde store problemer på kvartfinalen. De to andre på laget er Sverre Lunde Pedersen og Simen Spieler Nilsen.

  Bøkko
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Kasai sikter mot to nye OL

  Noriaki Kasai deltok i sitt første OL i 1992, og ble tidenes eldste OL-medaljør i Sotsji-lekene for fire år siden. Selv om det ikke har blitt noen medaljer i Sør-Korea, så sikter han videre, skriver Eurosport. Hvis japaneren gjennomfører målet sitt vil han være 53 år når han hopper under OL i 2026.

  Kasai
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • Gull-Krüger: – Surrealistisk

  Simen Hegstad Krüger viste frem OL-medaljene da han landet på Gardermoen mandag.

  – Hele OL har vært en surrealistisk opplevelse. Jeg trenger noen dager for å lande litt. Jeg tror fortsatt ikke helt at medlajene er mine når jeg ser på dem, sier han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: MARTIN JUTKVAM

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang