NRK Meny
Normal

- Det har ikke vært lett

Det sier Maren Haugli som har fått hard medfart etter bråket i skøyteleiren.

Peter Mueller og Maren Haugli
Foto: NRK

- Den siste uka har ikke vært lett, men jeg har fått mye støtte fra forskjellige hold, og jeg har hatt mye flinke folk rundt meg, så det har etter forholdene gått bra, sier Maren Haugli NRK.

Bråket i skøyteleiren har gått tøffere utover Maren Haugli enn de fleste andre. Et godt apparat hos skøyteforbundet har vært en bra støtte for 24-åringen.

- Jeg har vært i tett dialog med forbundet hele tiden og fått tilbud om hjelp, og det har vært opp til meg om jeg ville benytte meg av det, sier hun.

Sjikane

I tillegg til å ha blitt pekt ut som den som har skylden for Peter Muellers avgang. Har hun også måttet tåle hets fra flere hold, inkludert besøkende på sin egen hjemmeside.

Les: Sterk hets mot Haugli

Slike meldinger som dette kunne man lese på Hauglis hjemmesider:

Slike hårsåre personer som deg, som ikke tåler en litt «grov tone» i idrettsmiljøet, vil aldri noen gang oppnå noe høyere status enn middelmådig

Men hun har ikke latt sjikanen gå inn på seg.

- Jeg gjør ikke det. Det er forskjellige folk som har forskjellige meninger. Noe leser jeg, men det aller meste ser jeg ikke på.

Les: - Fortjener en modighetspris

Reiser til Nord-Amerika

I dag reiste Haugli sammen med et nykomponert landslagsteam til verdenscupstevne i USA og Canada. Det ser hun frem til.

- Jeg ser frem til å ha fokus på det sportslige og gleder meg til Calgary og Salt Lake.

Og etter oppturen på under verdenscupen på Hamar ser hun lyst på fremtiden.

- Jeg hadde jo en bra helg forrige uke i Vikingskipet og da beviste jeg for meg selv at det er mulig å stenge ut ganske mye, og det er en erfaring jeg vil ta med meg videre, sier hun.

Les: Usikker Haugli overbeviste

I går ble Jarle Pedersen presentert som ny sjef for skøytelandslaget. Det er en bra løsning synes Haugli.

- Jeg har et godt inntrykk av Jarle, og det han har gjort i Fana. Jeg tror de jobber på en god måte, så jeg synes dette er et veldig spennende trenerteam.

Siste nytt

 • Veiby signerte for Skoda

  Ole Christian Veiby (21) kan starte planleggingen for neste rallysesong. 21-åringen fra Kongsvinger har nemlig signert ny fabrikkontrakt med Skoda Motorsport.

  – Det er litt vanskelig å sette ord på hvor stort dette er, sier Veiby i en pressemelding.

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.
 • Kvinnelige hockeyspillere utestengt

  Seks kvinnelige hockeyspillere fra Russland er utestengt av Den internasjonale komité, IOC, for å ha brutt dopingregelverket under Sotsji-OL. Spillerne diskvalifiseres fra OL i 2014 og utenges også fra OL på livstid.

  I alt er det åpnet 46 saker som følge av den såkalte Oswald-kommisjonens funn. 33 av dem er nå ferdigbehandlet, og det har ført til at i alt 31 utøvere er diskvalifisert fra 2014-OL i Sotsji.

 • – Norge imponerte ingen

  Selv om de norske håndballjentene vant klart på mandag, var ikke spanske Carmen Martin videre imponert. – Jeg synes ikke Norge er for raske og hurtige. Alle vet at Norge er et bra lag, men de imponerte ingen i kveld, sier Martin til Dagbladet.

  Carmen Martin
  Foto: Ben Curtis / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal