NRK Meny
Normal

- Danmark er best

Siri Seglem reiser fra et kommende e-cup-eventyr med Levanger til danske Esbjerg som så vidt overlevde i eliteserien.

Siri Seglem
Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

- Dansk håndball er mer attraktivt. I Danmark kan jeg leve av hobbyen min og spille i den beste ligaen. Alt kan bli bedre når det gjelder norsk klubbhåndball, sier Siri Seglem til Adresseavisen.

Proffe

Hun vurderte aldri noen annen liga.

- Danmark er best. Så enkelt er det. I den danske eliteserien tjener utenlandske spillere i snitt 500.000 kroner, håndball er en stor publikumsidrett, arrangementene er proffe og serien er tøff.

Gleder seg

Seglem har kontrakt i to år med Esbjerg og gleder seg til kun å spille håndball de neste to sesongene. Allerede på tirsdag reiser hun. I Danmark står leiligheten hennes klar.

- Noe av det viktigste er dessuten at du får tid til restitusjon som proff. Det er ikke sikkert at jeg kommer til å trene mer enn hva jeg har gjort i Levanger, men nå får jeg tid til hvile, sier Seglem som blir lagvenninnene med tidligere Tertnes-spiller Sølvi Hylleseth.

Siste nytt

 • Thomas ny mann i gul trøye

  Geraint Thomas vant den ellevte etappen av årets Tour de France og tar også over den gule ledertrøyen fra Greg Van Avermaet. På siste stigning stakk briten ifra. Lagkamerat Chris Froome kom i mål 20 sekunder bak Thomas, sammen med Tom Dumoulin.

  Geraint Thomas
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Norge slår Spania i fotball-EM

  Det norske J19-landslaget i fotball åpnet EM med 2–0-seier over Spania. Andrea Norheim ble tomålsscorer i første omgang. Og selv om spanjolene hadde ballen mye av kampen, forsvarte de norske jentene seg godt. Neste kamp for J19-laget er mot Frankrike.

  Laster Twitter-innhold
 • Klar for Tour de France-lag

  Anders Skaarseth skal sykle for det franske profflaget Cofidis fra 1. august. Det har TV 2 fått bekreftet av en rekke kilder tett på 23-åringen. – Det er en spennende mulighet for Anders, sier sykkelsjefen i Uno-x, Jens Haugland til TV 2.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering