NRK Meny
Normal

- Danmark er best

Siri Seglem reiser fra et kommende e-cup-eventyr med Levanger til danske Esbjerg som så vidt overlevde i eliteserien.

Siri Seglem
Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

- Dansk håndball er mer attraktivt. I Danmark kan jeg leve av hobbyen min og spille i den beste ligaen. Alt kan bli bedre når det gjelder norsk klubbhåndball, sier Siri Seglem til Adresseavisen.

Proffe

Hun vurderte aldri noen annen liga.

- Danmark er best. Så enkelt er det. I den danske eliteserien tjener utenlandske spillere i snitt 500.000 kroner, håndball er en stor publikumsidrett, arrangementene er proffe og serien er tøff.

Gleder seg

Seglem har kontrakt i to år med Esbjerg og gleder seg til kun å spille håndball de neste to sesongene. Allerede på tirsdag reiser hun. I Danmark står leiligheten hennes klar.

- Noe av det viktigste er dessuten at du får tid til restitusjon som proff. Det er ikke sikkert at jeg kommer til å trene mer enn hva jeg har gjort i Levanger, men nå får jeg tid til hvile, sier Seglem som blir lagvenninnene med tidligere Tertnes-spiller Sølvi Hylleseth.

Siste nytt

 • Styrer mot stort underskudd

  De foreløpige regnskapstallene fra Norges Cykleforbund viser et underskudd på 17,5 millioner kroner. Egenkapitalen er borte, og sykkel-VM i Bergen får skylden, skriver NTB.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang
OL-magasin spesial
Høydepunkter fra dagen
Sportsrevyen
OL-magasin spesial