Sexguiden
En kvinne med blondt hår sitter på en krakk og løfter hodet bakover mens hun holder øynene lukket. Hun har løftet det ene beina over skulderen til en annen blond kvinne. Den andre kvinnen sitter med ansiktet mellom beina hennes og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En mann med kort mørkt hår sitter på kne foran en mann med blondt hår. Mannen med mørkt hår har ansiktet mellom beina til han blonde og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En kvinne med kort mørkt hår sitter på en krakk og løfter hodet bakover mens hun holder øynene lukket. Hun har løftet det ene beina over skulderen til en annen blond kvinne. Den andre kvinnen sitter med ansiktet mellom beina hennes og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.
En blond kvinne sitter på en svart madrass og sprer beina. Hun har løftet det ene beina over skulderen til en tatovert mann med mørkt hår. Han sitter med ansiktet mellom beina hennes og simulerer oralsex. Begge er nakne, men kjønnsorganene er ikke synlige.

Tronekysset

Knel og gjør jobben!

La partneren din sitte på en stol eller lene seg bakover i senga og lukke øynene.

Du kneler foran og konsentrerer deg om å bruke munnen til å tilfredsstille. Når partneren din er fornøyd, kan dere bytte plass.

Enda mer nytelse

Bruk gjerne fingre og hender for å gjøre nytelsen enda mer komplett.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?