Sexguiden
En mann med mørkt hår ligger på ryggen og sprer beina. En kvinne med mørkt hår sitter med ryggen mot ham, mellom beina hans. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En ung mann med mørkt hår ligger på ryggen og sprer beina. En blond mann sitter med ryggen mot ham, mellom beina til den andre. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En skallet mann med skjegg ligger på ryggen og sprer beina. En kraftig bygd mann med skjegg sitter med ryggen mot ham, mellom beina til den andre og smiler mot kamera. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.

Travende rytter

Med føttene ned, kan du ri av sted

Den travende rytter er en klassisk ridestilling med en vri. En av dere ligger på ryggen, mens den andre sitter oppå med ryggen til.

Her har dere mulighet til å justere fart og rytme etter det dere liker best. Den underste kan holde på rytterens hofter for å styre rytmen.

Tips

Det kan fort bli litt tungt for den som sitter. Da kan det være lurt å holde i føttene til den som ligger, for å avlaste slitne muskler.

Gravid?

Denne stillingen passer fint i starten av graviditeten, men kanskje ikke så bra mot slutten av svangerskapet. Har du smerter i bekkenet, bør ikke støtingen være så dyp.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?