Sexguiden
En naken mann ligger sammenkrøket på alle fire med en annen naken mann liggende over ham
En naken dame med mørkt hår og tatoveringer ligger på alle fire med en naken mann liggende på kne over henne
En naken dame med lyst hår ligger på alle fire og blir bitt i øret av en naken mann med tatoveringer som ligger oppå henne
En naken dame med lys hestehale ligger på alle fire med en annen naken dame med lyst hår stående på kne bak henne.
En naken mann med skjegg ligger på alle fire med en annen naken mann stående på kne bak rumpa hans

Tiger

En sammenkrøpet stilling

Én sitter ned på knærne og bøyer seg fremover. Den andre omfavner partneren bakfra. Et godt utgangspunkt for å penetrere og kose med hverandre. Dette er en bakfra-stilling der dere kommer tett på hverandre. Kyss gjerne din partner i nakken eller der du har lyst.

Tips

Dere kan variere med å bøye dere frem eller holde overkroppen oppreist. Den som sitter sammenkrøpet kan løfte rumpa for å finne en bedre vinkel. Her gjelder det å samarbeide for å finne en god rytme på bevegelsene.

Skal dere gjøre denne stillingen analt, husk oppvarming og glidemiddel! Analsex kan være en utfordring for noen. Det kan være lurt å begynne med litt rumpekos. Om dere går videre eller ikke, er helt opp til dere.

Enda mer nytelse

Bruk gjerne hendene til å stimulere resten av kroppen. Hvis begge vil ligge flatt ut, så kan dere heller prøve stillingen liggende tiger.

Gravid?

Denne stillingen passer fint i starten av graviditeten. I takt med at magen vokser må den som ligger øverst rette seg mer og mer opp, og mot slutten av svangerskapet kan denne stillingen bli vanskelig for mange. Har du smerter i bekkenet, bør ikke støtingen være så dyp.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?