Sexguiden
To nakne kvinner, en med kort sort hår og den andre med halvlangt lyst hår, på en mørk seng. Den ene, med tatovering på ankelen sitter på huk på fanget til den andre, med hendene på hennes nakke. Den andre sitter med beina i kryss og holder rundt kroppen til den andre. De kysser.
En naken mann og kvinne på en mørk seng. Mannen, med tatoveringer på hals og arm og sort hår, ligger utstrakt med hode litt løftet. Han kysser fingeren til partneren. Kvinnen, som har langt lyst hår, sitter på huk med rumpa ned mot mannens skritt. Hun holder den ene hånden mot mannens ansikt, den andre på hans bein. Man holder på kvinnens rumpe.
To nakne menn på en mørk seng. Mannen med sort hår ligger utstrakt. De smiler til hverandre. Den andre med lyst hår sitter på huk med rumpa mot den andres skritt. den underste mannen har hendene på den andres lår.
To nakne menn med skjegg på en mørk sofa. En av dem sitter på huk over han andre, med rumpa ned mot skrittet til partneren. Mannen som ligger har beina litt bøyd og holder hendene på den andres bryst. Han som sitter på den andre har hendene på den andres overkropp. De ser på hverandre.
To nakne folk ligger på gulvet. Han har skjegg og mørkt hår og ligger delvis utstrakt med det ene beinet så vidt løftet. Hun sitter på huk over ham, med hennes skritt mot hans. Hun har mørkt hår, med hodet vendt vekk fra kameraet. Hennes høyre arm, med tatoveringer, holder på kneet hans, mens venstre hånd støtter seg på hans hånd.

Rytter i galopp

Ri deg til orgasme

For noen kan det være lettere å få orgasme når de selv er på topp. Da er det mulig å variere bevegelsene og farten, og enkelt å stimulere vulva, klitoris eller penis samtidig. En ligger på ryggen, mens den andre sitter på huk.

Enda mer nytelse

Den som sitter på topp kan lene seg fremover eller bakover. Hold gjerne hendene på den som ligger, for å få støtte underveis. Den som rir kan sitte helt eller delvis sidelengs.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?