Sexguiden
En blond kvinne står oppreist og bærer en mann med mørkt hår og tatoveringer opp ned foran sin kropp. Han har ansiktet mot skrittet hennes. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med mørkt hår og tatoveringer står på hendene. En blond kvinne kneler bak ham og holder beina hans. Ansiktet hennes er mot skrittet hans. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med mørkt hår og tatoveringer står oppreist og bærer en blond kvinne opp ned foran sin kropp. Hun har ansiktet mot skrittet hans. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.
En mann med mørkt hår og tatoveringer står oppreist og bærer en blond kvinne på skuldrene. Hun sitter med skrittet mot ansiktet hans. Begge er nakne, men ingen kjønnsorganer er synlige.

Oralakrobatikk

Utføres på eget ansvar!

Hvis 69 blir for kjedelig, så kan dere snu alt på hodet. Her er noen oralstillinger for de mest eventyrlystne, uavhengig av kjønn eller legning.

Tips

Pass på at alt blodet ikke går til hodet mens dere holder på. For mange vil stillingen være best som en oppvarming, ettersom knærne kan svikte når du kommer.

PS! Bildene viser bare kvinne og mann, men dette kan selvsagt nytes av alle kjønn og legninger.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?