Sexguiden
En naken mann med mørkt hår og skjegg ligger på en mørk sofa. En kvinne med tatoveringer på armen og langt mørkt hår sitter skrevende på fanget hans. Hun sitter med ryggen til ham og holder armene på beina hans. Han har armene på hofta hennes.
To nakne menn på en mørk seng. Mann med mørkt hør ligger, mens en mann med lyst hår og tatoveringer på skulder og venstre arm sitter skrevende med ryggen mot ham på fanget hans. Den liggende mannen holder hendene på hofta til den andre, mens den andre har hendene rett ned.
To nakne menn på en mørk seng. En mann med skjedd og uten hår ligger, mens en mann med skjegg og mørkt hår sitter skrevende på fanget. Den øverste mannen har ryggen vendt til den andre, slik at de ikke har øyekontakt. den øverste mannen lener hendene bakover og har hendene på brystet til den andre. Den liggende mannen holder på hofta til den andre.
En naken mann med mørkt ligger på ryggen på gulvet med hendene bak hodet. En naken kvinne med langt lyst hår sitter skrevende på huk på fanget hans. Hun har ryggen vendt mot han og armene opp.

Omvendt rytter

Sitt på meg, men ikke se på meg

En ridende stilling der den som blir ridd ligger flatt på ryggen, mens den som rir sitter motsatt vei. Her er det ofte den på topp som styrer tempo, men det kan også være den underste som tar kontroll.

Tips

En tyngre variant er at du som rir setter fotsålene flatt i bakken og rir mens du sitter på huk. Hvis dere ønsker å se på hverandre, prøv heller en klassisk ridestilling eller en rytter i galopp.

NB! Vær forsiktig når den som rir lener seg ned. Denne type sexstilling skal være årsaken til nesten halvparten av alle penisbrudd som oppstår under sex. Au!

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?