Sexguiden
To menn ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne. Han ene er skallet og ligger med ryggen mot kamera. Han andre er kraftig bygd og har mørkt hår. De simulerer oral sex.
To unge menn ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne. Han ene har mørkt hår og ligger med ryggen mot kamera. Han andre har blondt hår og holder rundt låret til han andre. De simulerer oral sex.
To kvinner ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne. En har blondt hår og ligger med ryggen mot kamera. Den andre har mørkt hår og holder rundt låret til hun blonde. De simulerer oral sex.
To blonde kvinner ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne og holder rundt hverandres kropper. De simulerer oral sex.
Et eldre par ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne. Mannen har hvitt hår og ligger med ryggen mot kamera. Kvinnen har mørkt hår og holder på mannens rumpe. De simulerer oral sex.
Et par ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne. Mannen har mørkt hår og ligger med ryggen mot kamera. Kvinnen har mørkt hår og tatoveringer. De simulerer oral sex.
Et ungt par ligger på siden med hodet mot hverandres kjønnsorgan på en svart seng. Begge er nakne. Kvinnen har blondt hår og ligger med ryggen mot kamera. Mannen har mørkt hår og tatoveringer. De simulerer oral sex.

69 med en vri

En klassiker på skeiva

Dette er en variasjon av den klassiske 69-stillingen som passer hvis dere ikke kan eller vil ligge oppå hverandre.

Ligg oppå hverandre med hodet mot hverandres underliv. Bruk munnen til å stimulere hverandres kjønnsorganer.

Enda mer nytelse

Når du nærmer deg orgasme, ikke slutt å stimulere den andre. Prøv å holde ut hele veien, slik at begge har muligheten til å komme samtidig.

Avstemning
Har du prøvd denne stillingen?