NRK Meny
Normal

– En drømmestart hadde vært å vinne

Sportslig leder i Vipers Kristiansand er optimistisk etter poengfangst mot Byåsen i seriens første kamp. Men han konstaterer at det ikke ble noen drømmestart.

Susann Iren Hall, Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand-spiller Susann Iren Hall skåret utligningsmålet som sikret ett poeng bare sekunder før slutt. Her fra en tidligere Vipers-kamp.

Foto: Sander Heggheim/NRK

– En drømmestart hadde vært å vinne. Men vi skal være rimelig godt fornøyd med å ta ett poeng, sier Peder Langfeldt, sportslig leder i Vipers Kristiansand.

Peder Langfeldt, Vipers

Sportslig leder i Vipers, Peder Langfeldt, har blandede følelser etter sesongåpningen mot Byåsen som endte med ett poeng til begge lagene. (Arkivfoto)

Foto: Øivind Eskedal / NRK

Sesongens første kamp i eliteserien for kvinner i håndball endte 30–30 mellom kristiansandsklubben og Byåsen.

– Vi tok ikke vare på ledelsen

Langfeldt har blandede følelser etter sesongåpningen på bortebane.

– Det er godt at vi tar med oss ett poeng etter å ha ligget to mål bak med bare minutter igjen av kampen, men jeg er også litt skuffet fordi jeg følte vi hadde en mulighet til å vinne. I midten av andreomgang ledet Vipers med fire mål. Vi tok ikke vare på den ledelsen.

Byåsen har vært Norges nest beste lag de siste sesongene. Er du overrasket over at dere klarte å holde følge under hele kampen?

– Vi er også et godt lag i år. Vi har hele tiden hatt troen på seier selv om Byåsen er gode. Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vipers Kristiansand på trening

Vipers-spillerne samlet på trening tidligere i uken før møtet med Byåsen.

Foto: Sander Heggheim/NRK

Optimistisk

Er du optimistisk med tanke på sesongen etter søndagens kamp?

– Selvfølgelig er jeg det. Det er mange ting som er bra. Det er en helt ålreit start på sesongen. Det er godt at vi ikke taper kampen, men kjedelig at vi ikke vinner kampen. Ett poeng er helt ok. Men ja, jeg er helt klart optimistisk, sier Langfeldt.