NRK Meny
Normal

– Vi tar medalje innen tre år

Vipers Kristiansand har hatt en variabel start på sesongen. Fjorårets toppscorer Annette Jensen tror likevel på en lys Vipers-fremtid.

Anette Jensen spiller på Vipers

Bakspiller Anette Jensen tror på en tøff kamp til tross for at de møter laget som ligger nederst på tabellen i kveld.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Onsdag kveld møter Vipers Nordstrand på bortebane i håndballen eliteserie for kvinner.

Selv om Nordstrand ikke har tatt et eneste poeng på de sju første kampene, og ligger helt sist på tabellen, tror Jensen på kamp om poengene.

– Jeg tror ikke det blir noen lett kamp å spille. De har spilt mot mange av de gode lagene i toppen. så vi må virkelig yte en god innsats for å slå dem i dag, sier Jensen.

Mindre spilletid

I fjor ble Annette Jensen toppscorer i eliteserien. I år har hun ikke fått like mye spilletid som i fjor.

Gunnar Pettersen Vipers mot Fredrikstad

Gunnar Pettersen er trener på Vipers Kristiansand.

Foto: Thomas Sommerset / NRK

– Det skyldes nok blant annet at vi har fått flere spillere. Jeg har heller ikke helt funnet min rolle med ny trener og vi spiller også på en litt annen måte enn i fjor, sier Jensen.

Hun sier det påvirker humøret at hun ikke får spille like mye nå.

– Det er klart at det er alltid gøyest å være på banen i kampene. Derfor har det vært litt tøffere i år enn i fjor. Men jeg står på og satser på at det blir mye spilletid fremover, sier hun.

Vil høyere på tabellen

Vipers ligger som nummer sju på tabellen. Tre seire, en uavgjort og tre tap er fasiten så langt. Men Jensen er ikke skuffet over tabellplasseringen.

– Det er klart at vi gjerne ville vært høyere opp på tabellen. Men med en så nytt lag og en ny trener er det en utfordring å ligge helt i toppen. Visjonen vår er heller ikke at vi skal ta medalje i år, men innen tre år tar vi nok en medalje, sier Jensen.

Kampen mot Nordstrand i Oslo starter klokken 19.00 i kveld.

Kristiansandslaget tar buss frem og tilbake til Oslo i dag. Jensen beskriver bussturen som en stille affære.

– Folk sitter i stillhet og hører på musikk og forbereder seg til kampen. Med seier blir turen hjem derimot preget av god stemning med godt humør og gode prater, sier hun.