Hopp til innhold

– Til høsten får vi europacup til Kristiansand

Vipers skal spille i den europeiske cupvinnercupen i 2015/16-sesongen. – Til høsten skal får vi europacup til Kristiansand. Det er moro, sier Terje Marcussen i Vipers.

Vipers tapte mot Glassverket

Vipers, her i kamp mot Glassverket, skal spille europacupkamper.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Vipers var tapende semifinalist i sluttspillet i Norge, og fordi Larvik og Glassverket skal spille Champions League, får Vipers plassen i cupvinnercupen.

– Bra for publikum

– Jeg synes dette er herlig. Vi har veldig lyst å spille i Champions League, men da må vi bli blant de to beste lagene i Norge. Å få spille i cupvinnercupen er veldig god erstatning og god trening. Jeg tror publikum i Kristiansand vil sette stor pris på europacupspill på hjemmebane, sier en glad daglig leder Terje Marcussen i Vipers Kristiansand.

Terje Marcussen

Terje Marcussen i Vipers ser frem til europacupspill i Kristiansand til høsten.

Foto: NRK Sorlandet / NRK

– Både i håndball og fotball er europacupspill noe en satser mot, så dette gleder vi oss veldig til, sier han.

Han vet foreløpig ikke hvilke lag de kommer til å møte.

– Både danske, tyske og østeuropeiske lag hadde vært spennende å møte både på bortebane og på hjemmebane i Aquarama, sier Marcussen.

Tett kampprogram

Han vil ikke si at ambisjonene er å vinne europacupen, men sier laget trenger trening på dette nivået før de eventuelt får spille i Champions League i fremtiden.

– Det hadde vært kjempemoro om vi får spille flere runder. Hjemmekamper blir det uansett. Vi gleder oss uansett til å vise frem publikum dette, sier han.

Han frykter ikke et for tett kampprogram.

– Vi må takle dette. Vi må kunne spille flere kamper. I fjor spilte vi mot Tertnes på en torsdag, og så slo vi Larvik tre dager senere, så jeg tror vi har godt av å spille flere kamper, sier Marcussen.