NRK Meny
Normal

Vil du være med på MGP-festen?

Har du planlagt årets mest legendariske Melodi Grand Prix-fest? Ja, da har du mulighet til å bli med på direkten i Gullfinalen.

Melodi Grand Prix 2016

Programlederne for Melodi Grand Prix er Kåre Magnus og Silya.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Melodi Grand Prix leter etter noen som skal lese opp stemmene fra Sørlandet når det 27. februar er klart for finale i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.

MGP sendes direkte på NRK1 klokka 20.55–23.00. Ti artister står på scenen, med et håp om å bli sendt videre til den store finalen i Globen i Stockholm den 14. mai.

– Vi ser etter den store MGP-festen, enten man har den sammen med to eller ti venner, sier MGP-ansatt Jon Marius Hyttebak.

Alle kan søke

Seerne sender inn sms og stemmer på sin favorittartist, og når stemmene skal offentliggjøres skal det skje ved at utvalgte rundt om i landet skal lese opp stemmene fra sin landsdel.

Hvem som helst kan søke. Alt man må gjøre er å sende en e-post til mgp@nrk.no der man skriver navn, hvor man bor og alder.

– Det viktigste er at man er glad i fest og glad i å gi. Det er også en fordel dersom man i tillegg er glad i Melodi Grand Prix, sier Hyttebak.

 : Vil du på TV?

Jon Marius Hyttebak i MGP prøver å rekruttere stemmeopplesere.

Rydde og lage mat?

En MGP-fest for Hyttebakk inneholder blant annet stemmeskjema og flagg. Ellers er det en fordel om man har ryddet litt hjemme dersom man blir valgt ut.

– Du kan gjerne vaske litt før vi kommer, og vi krever catering i beste klasse, tøyser han.

Dersom du blir valgt ut kommer NRK på døra med kamera og lys og sørger for at du kommer direkte på TV. Hyttebakk lover at det blir spennende.