Viktig seier for ØIF Arendal

Brasiliansk keepermagi og 11 fulltreffere for ØIF Arendals kaptein sikret 30-24-seier over Kolstad.

ØIF Arendal - Kolstad

ØIF Arendal vant fortjent over Kolstad i Sør Amfi.

Det ble en svært jevnspilt førsteomgang mellom trønderne og de regjerende mesterne i Sør Amfi i Arendal.

Lagene fulgte hverandre som skygger resultatmessig, men ØIF Arendal kjempet seg til en 13-12-ledelse før lagene gikk til pause.

I starten av andreomgang var det så å si ett lag på banen. Forsvarsspillet begynte å fungere og arendalittene rykket fra.

Mye av æren for det skal lagets brasilianske keeper César Almeida ha. Han slapp kun inn to mål på de 10 første minuttene av omgangen.

– Jeg er veldig fornøyd, sa keeperen til NRK etter kampen.

César Almeida

STORSPILTE: ØIF Arendals brasilianske keeper César Almeida stengte nærmest målet i andreomgang og var kampens store spiller.

11 mål av Heia Pedersen

Kolstad begynte omsider å sette sjansene sine i mål, men trønderne slet med å ta igjen ledelsen til ØIF Arendal.

Det ble en transportetappe for arendalittene resten av kampen. Da andreomgang var ferdig sto det 30–24 på måltavla.

Kampens toppscorer ble ØIF Arendals kaptein Eirik Heia Pedersen med 11 fulltreffere.

– Vi begynner å finne formen nå. Vi har slitt litt i høst, men nå har vi noe på gang, sa kapteinen etter kampslutt til NRK.

Eirik Heia Pedersen ble banens beste i kveldens seier mot Kollstad

Spiller om cupfinale

Seieren mot Kolstad var en fin generalprøve før arendalslaget skal ut i semifinale i cupen førstkommende onsdag. Da går reisen til Bærum hvor Haslum står klare på motsatt banehalvdel.

I den andre semifinalen finner vi Elverum og nettopp Kolstad.

Vinner ØIF mot Haslum blir det nok en fin nyttårshelg for supporterne. Finalen spilles i Oslo Spektrum 29. desember.