Vegårshei-artist fremførte ny hit på Lindmo

Soulartisten Omar Mohamed Ahmed (27) fra Vegårshei fremførte sin nye singel på TV i beste sendetid lørdag kveld.

Soulartisten Omar Mohamed Ahmed (27) fra Vegårshei fremførte sin nye singel på TV i beste sendetid lørdag kveld.

OMVR - Up in the Air.

– Det var veldig gøy å spille låten for første gang på TV. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger og jeg så publikum i salen danset med, sier artisten som blir beskrevet som Norges nye soulhåp.

Omar Mohamed Ahmed, med artistnavnet OMVR, sier han storkoste seg hos Lindmo og sier han gjerne kommer tilbake.

– For det første er hun veldig morsom, men hun er også fantastisk flink til å sette seg inn i historier og fortelle dem, sier han.

(Se artisten fremføre låten i videoen øverst i artikkelen)

Fikk fortelle sin historie

I lørdagens utgave av det populære NRK-programmet satt Omar Mohamed Ahmed også som gjest hos Anne Lindmo. Der fikk han spørsmål om alt fra oppveksten i Vegårshei til foreldrenes flukt fra Libya til Norge på 80-tallet.

27-åringen, som har utdannelse innenfor psykologi og pedagogikk, fikk også spørsmål om hvordan han havnet i musikkbransjen.

– Etter jeg var med i The Voice og hadde holdt på med musikk ved siden av alt annet i en lengre periode, føltes det bare riktig å satse. Jeg ville ikke gå tilbake til en vanlig ni-til-fire-jobb, sa han til Lindmo.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Omar hos Lindmo

Omar Mohamed Ahmed (27) fikk flere spørsmål av Anne Lindmo om alt fra oppvekst i sørlandsbygda til musikken hans i NRK-programmet.

Foto: NRK

– Fantastisk og karakteristisk stemme

Omar har fått mye oppmerksomhet etter at han deltok i TV2s talentprogram The Voice i 2012.

Han har fått platekontrakt med Universal og blitt skrytt opp i skyene for sine konserter.

– En relativt nyklekket, men allerede bejublet artist med en fantastiske og karakteristiske stemme, var måten Anne Lindmo beskrev artisten på i programmet der han fikk fremføre sin nye singel «Up in the Air».