Hopp til innhold
Drap Evje Stian Pauschert og Bjarne Lindland
Foto: Morten Rød / NRK

Ung kvinne drept på Evje

Oppsummert

30. oktober 2020 blir en person funnet død i en leilighet på Evje. På stedet blir en mann i 20-årene pågrepet av politiet og siktet for drapet.

 • Dømd til 13 års fengsel for drap

  21-åringen som knivstakk og drap ekskjærasten Cansel Godek i oktober fjor, er dømd til 13 års fengsel, skriv Fædrelandsvennen. Mannen må også betale 350.000 kroner i erstatning til Godek si dotter, og 200.000 til kvar av foreldra hennar.

  Rettssaka mot 21-åringen starta i oktober. Godek vart knivstukke 14 gonger, og døydde av skadane. Ein månad før drapet, skal Godek ha bedt om eit besøksforbod mot ekskjærasten, etter at ho skal ha fått fleire drapstruslar frå han.

 • Ber om 13 års fengsel

  Aktor Jan Tallaksen la ned påstand om 13 års fengsel for 21-åringen som har erkjent drapet på Cansel Godek på Evje i fjor, skriver Fædrelandsvennen. Den tiltalte 21-åringen erkjenner straffskyld for drap. Han sa i retten at han ikke ønsket å drepe Godek, og kunne ikke forklare hvorfor han gjorde det. 21-åringens forsvarer, Jostein Løken, mener retten må frifinne 21-åringen for drap.

 • Hadde kranglet før drapet

  Ekskjæresten som drepte Cansel Godek (22), hadde den samme dagen vært i møte med barnevernet for å prøve å få foreldrerett over datteren deres. Det kommer frem under rettssaken i Agder tingrett i dag.

  Cancel Godek. Brukt med tillatelse fra familien
  Foto: Privat

Siste nytt fra NRK Sørlandet